|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sanjarica
9.1.2009 8:52:20   
Florijan Jakov
tražite li tumačenje snova kad sanjate nešto neobično... ja preksinoć sanjala vješticu i evo kaj sam našla
VJEŠTICA
Vidjeti vješticu - očekuje vas iznenadni uspjeh. Ako vještica nije vidjela vas - uspjeh će biti i veći. Biti vještica - očekuju vas velike brige, problemi, neugodnosti i šteta.

evo link na jednu sanjaricu
http://www.sanjarica.aureldesign.com/index.htm

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: sanjarica
9.1.2009 9:48:50   
FIONA
ima doma dvije...kao klinka stalno sam gledala sada niti ne stignem zaspati a kamo da sanjam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Inače opadanje zubi znači smrt..sanjala ih nekoliko puta i nitko nije riknul!!!user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
9.1.2009 10:31:13   
tikica_69
Vrlo rijetko...bas kad me san onako pogodi...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
9.1.2009 10:33:56   
Ruža
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Vrlo rijetko...bas kad me san onako pogodi...

Tako i ja.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
9.1.2009 12:38:42   
cokolada
Imam je kod svojih ali je rijetko gledam.
Zamislite sto sam sanjala ovu noc. Putovala sam avionom, kako sam u zadnji cas krenula nije bilo karata za biranje pa sam dobila "vanjsku" kartu, sto je znacilo da sam sijedila u avionu a noge su mi bile vani, bilo je ljeto pa nije trebalo biti problema, ali meni su se smrzle noge. i tako sam se ja vozila i vozila a za noge mi je bilo hladno.
Koji san, nemogu vjerovati, ali nekako sam si protumacila sto znaci, mislim da je zbog promjena na poslu.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
9.1.2009 12:41:29   
pako
kad smo kod snova ja sam neki dan sanjala vješticu ali me je napala, nisam mogla ništa. užas, jako,jako ružno. pomozite što to znači?

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 6
9.1.2009 12:43:53   
bubac 1
ja sam isto neki dan navečer s mužem gledala neki horor i cijelu noć sam imala noćne more nema više horora navećer. a šta sam točno sanjala nemam pojma jel sam se par puta probudila tokom noći.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!