Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 6.8.2009 17:56:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 17:57:34
|
|
|
|
natalijax
|
nemrem bit vulgarna,primjer neko toliko ,baljezga gluposti samo da nisu u njima,znaci provali neku glupost i vec sutra drugcije prica
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 18:31:04
|
|
|
|
m600
|
ne kužim
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 18:37:20
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: m600 ne kužim ni ja
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 18:51:32
|
|
|
|
natalijax
|
evo ovako muz i ja izabrali ime za bebu i pita njegov brat koje,kazemo mi liam i on nama super ime njemu se isto svida,da bi nakon mjesec dana on mene upito koje ime za bebu ja ponovim ime ,liam, on meni ja nikad cuo za tako ime di si to pokupila
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 18:59:52
|
|
|
|
m600
|
opet ne kužim nema mi veze s naslovom sorry
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 19:06:50
|
|
|
|
mala pcelica
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 19:17:03
|
|
|
|
keksić
|
nemoj se brinuti šta ti drugi kažu za ime! i meni su tak,svi bili pametni,i bunili se,te ne sviđa im se,pa kakvo ti je to ime,bla,bla bla... tvoje je dijete i ti ćeš mu dati najlijepše ime, ja si dan danas nemogu oprostiti kaj sam druge slušala. ali,eto,na greškama se uči.drugi put ću pametnije.
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 19:20:03
|
|
|
|
natalijax
|
ne to je sam bio primjer s imenom
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 6.8.2009 23:31:07
|
|
|
|
mrkvač
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak a hebeš mi sve natalijax,ak sam te ja išta skužila Tak sam se nasmijala!!!!!
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 7:47:08
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak a hebeš mi sve natalijax,ak sam te ja išta skužila Ja ću riknut od smijeha
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:01:11
|
|
|
|
dami
|
lud,zbunjen, normalan, ako ja išta kužim ovo...
|
|
[Obrisani korisnik] 7.8.2009 23:26:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:30:57
|
|
|
|
natalijax
|
evo ovak sad ja dodem i jednoj kazem joj ,najbolje su ti pelene pampers,i sutra dodem i opet toj osobi kazem e najbolje su ti pelene neke nemam pojma
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 7.8.2009 23:33:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:35:02
|
|
|
|
natalijax
|
bahaha
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:35:48
|
|
|
|
FIONA
|
natić ja sam te skužila i meni to smeta...često mi tak netko uleti a da je zaboravio kaj je pokakio dan dva ili malo više prije na istu temu....makar se ne ljepim na to nego upijam..ak vidim da se ponavlja učestalo kod iste osobe bježim što dalje...znači da je lažov, podmukli igrač i nema svoj stav...kaj če mi takvo društvo...ali ak je rodbina u pitanju i ak mi se baš ne dopada onda ispravim i naglasim kad je rekla/o dugačije...ja sam ti ona malo bezobrazna kad je laž i muljaža u pitanju...tak da te kužim skroz!
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:38:11
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: FIONA natić ja sam te skužila i meni to smeta...često mi tak netko uleti a da je zaboravio kaj je pokakio dan dva ili malo više prije na istu temu....makar se ne ljepim na to nego upijam..ak vidim da se ponavlja učestalo kod iste osobe bježim što dalje...znači da je lažov, podmukli igrač i nema svoj stav...kaj če mi takvo društvo...ali ak je rodbina u pitanju i ak mi se baš ne dopada onda ispravim i naglasim kad je rekla/o dugačije...ja sam ti ona malo bezobrazna kad je laž i muljaža u pitanju...tak da te kužim skroz! Naša opasna teta Fionita! Beš moju tavu naspram nje.
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:39:07
|
|
|
|
dami
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:39:56
|
|
|
|
natalijax
|
u prvoj trudnoci sam znala nekad presolit jelo ,sad vise ne i toliko se je bunio aj ok,i toliko je kenjo kak mu moja kuhinja nevalja,a od mame da,da bi juce meni svekrva rekla kak je on reko kako ja kuham dobro a mamica mu sve uprska,a prije par dana sasvim obrnuta prica
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:41:38
|
|
|
|
natalijax
|
de zene da sad vama nikad nitko nije doso danas s jednom pricom ,i onda sutra on o tom nema pojma,eto vam primjer znaci cuo si za ime liam,da bi nakon mjesec dana kao ono ja nikad cuo za takvo ime
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:42:59
|
|
|
|
FIONA
|
čuj jel on voli popit...to je zna da nije baš priseban...ak ti netko stalno presoli onda ne valja kuharica, ak je ponekad, onda se en trudi a ak se desilo jednom onda je super!...nema sredine...bi ga ja pitala i to pred njom...samo malo rekao si ovo a sad ono...ak hočeš jest budi iskren i normalan inače liži prazan tanjur!!!
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:44:15
|
|
|
|
natalijax
|
neklopa vise sva sreca,ma rekla sam sveki taj vas sin sere sam da nije u njemu
|
|
|
|
RE: se,,,sam da nije u njima 7.8.2009 23:47:30
|
|
|
|
FIONA
|
aaahahahahahahaaha......AAAHAHHAHAHAHA...aaahhaahhahaha...al si me sad nasmijala...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!