Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 12:59:07
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
naravno , po preporuci doktorice... a poze, pa ona koja tebi najbolje odgovara.
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 13:01:01
|
|
|
|
mirna
|
kad sam ušla u termin nisam više seksala jer sam rodila tjedan dana prije termina... Možda baš zbog sexa, tko bi znao...
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 13:05:55
|
|
|
|
mala pcelica
|
onda da se bacim na skakutanje po mužiću samo nisam sigurna dal će on htjeti zbog bebe,on je veći paničar nego ja
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 14:56:54
|
|
|
|
m600
|
uživaj i nadam se da će bebač što prije van
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 14:58:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Nema poze koja je štetna za bebu, samo one u kojoj se ti nećeš ugodno osjećati. A kad pronađeš onu u kojoj ti je najbolje, uživaj draga, jer kad se rodi, nećeš više toliko!
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:11:14
|
|
|
|
natalijax
|
bocno ili zguza
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:24:31
|
|
|
|
mala pcelica
|
a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ?
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:26:19
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? Zasto ne bi mogao
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:27:17
|
|
|
|
NikeNane
|
Naravno da može( ako ikad može to je sad) zato uživaj !!!
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:27:33
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? hmmm..pazi da ne zatrudniš
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:27:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
hihi odlično.....!
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:27:47
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica onda da se bacim na skakutanje po mužiću samo nisam sigurna dal će on htjeti zbog bebe,on je veći paničar nego ja [ /samo naprijed draga nema se čega bojati,bebica je dobro zaštićena..
< Poruku je uredio Lady3 -- 7.5.2009 15:28:02 >
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:33:17
|
|
|
|
FIONA
|
ja o tome ne znam ništa...nisam smjela cijelu trudnoću od samom začeća...završila u bolnici zadnjih mjesec dana...kaj je to seks u trudnoći... ...ali tko može...samo šišajte komadi....
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:39:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: m600 uživaj i nadam se da će bebač što prije van i ja se nadam da će što prije...
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:59:52
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ja o tome ne znam ništa...nisam smjela cijelu trudnoću od samom začeća...završila u bolnici zadnjih mjesec dana...kaj je to seks u trudnoći... ...ali tko može...samo šišajte komadi.... Za boga - za sto se ja borim
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 16:01:16
|
|
|
|
FIONA
|
....
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 16:02:57
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
vas dvije u tandemu...... o, da, to te ja pitam
|
|
[Obrisani korisnik] 7.5.2009 16:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 17:02:06
|
|
|
|
Dajana
|
Kad sam se počela približavati terminu, nije mi bilo ni dočega a kamoli do seksa. Bilo je samo daj me pusti na miru da se porodim već jedanput.
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 17:32:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
Samo pazi da trudovi ne krenu pa da ih doktori ne pronađu [/quote] hahahaha kako cu se onda opravdati otkud "oni" tu....
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 22:42:09
|
|
|
|
mama mery
|
ja sam se u trudnoci seksala kao luda cak sam prosla termin i opet........... a dobro se sjecam kad sam bila s toniem trudna da sam se navecer poseksala a sutra dan rodila
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 22:46:09
|
|
|
|
huanita
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? hmmm..pazi da ne zatrudniš Odgovor je vrhunski!!!
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 10:53:14
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar.
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 10:56:47
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar. i onda dođete sutra dan na pregled jel se možda stvar pokrenula i morate dati urin...i malo vam tih zalutalih spermića padne u čašicu i teta kada gleda pod mikroskopom ima kaj vidjeti i pošalje vas da ponovite postupak....znam jel mi star svako malo šalje doma žene a one se sirote crveeenneeee...ihiihiihihihiihihihi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!