Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 25.10.2009 19:00:24
|
|
|
|
Njofra
|
Čisto sumnjam da se u tom pogledu može nešto napraviti. I mi iznosimo jednog po jednog van. Najgore mi je to što zuje kao hruštevi.
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 25.10.2009 19:13:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Nikako dami....i ja ih imam skoro cijele godine....valjda dodju na cvijece na balkonu pa udju u stan. Sad sam maknula cvijece zbog hladnoce u stubiste pa ce ih sad valjda biti manje.
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 25.10.2009 20:00:51
|
|
|
|
Zvonki
|
Kod nas ih nema. Valjda imaju konkurenciju sa smrdljivim čarapama od mm
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 25.10.2009 20:57:17
|
|
|
|
natalijax
|
ježim se od njih.grrrrr
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 25.10.2009 22:18:18
|
|
|
|
pincirotvajler
|
odvratni su ..
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 25.10.2009 22:29:38
|
|
|
|
elle1
|
dami kazu da smrdljivi martini donose lovu u kucu,cini se da ces se ti dopro opariti
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 25.10.2009 22:32:48
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: elle1 dami kazu da smrdljivi martini donose lovu u kucu,cini se da ces se ti dopro opariti Dami, jel' da smo mi najbolje frendice
|
|
[Obrisani korisnik] 26.10.2009 6:13:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 9:15:36
|
|
|
|
božica
|
mislim da je počela. Nalazim ih svuda, po zavjesama, vešu ,podu... Ima li neki način da ih se riješim bez da svakog pojedinačno iznosim van. dami prepisujem te od rijeci do rijeci dnevno ih bar 5 komada hitim van il u wc
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 10:32:14
|
|
|
|
cokolada
|
nikako ih se rijesiti, ovo je prva godina da ih imam, svaki dan ih bacam van, ali nikako ih se rijesiti.
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 10:38:27
|
|
|
|
Anoniman
|
a sta su smrdljivi martini??!! mislim, verovatno znam koji su insekti ali ne pod tim nazivom ali cim su bube u pitanju, znam da ih nemam, srecom, posto se jako plasim svega sto gmize, svake bube, pa makar ona bila velika i 3mm... sto je cvrcak rekla- bojim se, gadim se, prohisteriziram!
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 11:09:36
|
|
|
|
buduća mamica
|
ja imam najezdu u spavačoj sobi
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 11:18:48
|
|
|
|
mayica01
|
svake godine u isto vrijeme..najezda smrdljivaca.. jucer kupim robu sa strika i na svakom komadu robe najmanje 2 smrdljivaca,istresem ih i odnesem robu u sobu,kad ponoci zuje na sve strane,jutros idem peglad i uredno jos par ih izlazi iz majice,hlaca..ma za poludit.. dal postoji kakav nacit za rijesit ih se??
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 11:21:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mayica01 svake godine u isto vrijeme..najezda smrdljivaca.. jucer kupim robu sa strika i na svakom komadu robe najmanje 2 smrdljivaca,istresem ih i odnesem robu u sobu,kad ponoci zuje na sve strane,jutros idem peglad i uredno jos par ih izlazi iz majice,hlaca..ma za poludit.. dal postoji kakav nacit za rijesit ih se?? jaooo najezila sam se samo citajuci ovo ja bih verovatno nervi slom dobila
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 15:56:08
|
|
|
|
Dajana
|
I kod mene ih ima, prvi put da sam to primijetila ove godine. ja ih samo istresem vaan jednog po jednog, ali nisu nešto odvratni ak ga ne diraš rukom.
|
|
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 16:07:57
|
|
|
|
dami
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: elle1 dami kazu da smrdljivi martini donose lovu u kucu,cini se da ces se ti dopro opariti Dami, jel' da smo mi najbolje frendice Hahahaha... hoćeš da ti ih pošaljem malo. To sa lovom prvi put čujem , od danas ih uzgajam.
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 26.10.2009 21:05:34
|
|
|
|
uspavana
|
mi ih po trgovini imamo zadnjih par tjedana stalno... ne kužim uopće odakle se stvaraju...ali samo ih ima... da bar ima toliko i para
|
|
RE: sezona smrdljivih martina 28.10.2009 12:11:08
|
|
|
|
Kika83
|
U zadnjih 10-15 dana ih stalno nalazim i idu mi na živce
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!