Portal Ringeraja.hr specijalizirani je portal namijenjen budućim roditeljima, trudnicama i roditeljima predškolske djece.
(c) Copyright 2002-2024 DHM-Danu mediji d.o.o.
Sva prava zadržana
Kreiram novi album (2.9.) | |
Kreiram novu debatu Zimsko-proljetne bebe 2020/2021. (15.7.) | |
Pišem komentar: 'Ovo je stvarno deeeeebelo pozitivan test! :-) Isk...' u album Pozitivan testić (19.7.) | |
Pišem komentar: 'Ajme super draga moja!!! Čestitam i želim ti super...' u album Testic 2018 srpanj (19.7.) | |
Pišem komentar: 'Prekrasno!!! :-)...' u album Nasa srecica broj 2 (17.1.) | |
Kreiram novu debatu Odbrojavanje - studeni 2017. (10.11.) | |
Pišem komentar: 'Super slika za uspomenu! ;-) Inače, meni uopće ne ...' u album 40+3 (28.9.) | |
Pišem komentar: 'Ajme kako sam medeni!!! :-)))) Čestitke još jednom...' u album Beba u trbuhu (22.9.) | |
Pišem komentar: 'Ajme meni ... kako su preslatki!!! Baš su divni! I...' u album Moj trbuscic (22.9.) | |
Pišem komentar: ':-D Baš je smiješno kako izgleda. A ne znam koliko...' u album Trudnoća br.2 (21.9.) | |
Pišem komentar: 'Daj me nemoj zezati da su ti napravili toliki rez!...' u album Moj trbuscic (5.9.) | |
Pišem komentar: 'Slatkis mali! Saljem mu puno pusica da cim prije s...' u album Moj trbuscic (27.8.) | |
Pišem komentar: 'Mala slatka mirišljava štruca! :-) Trebala si stav...' u album Moj trbuscic (14.8.) | |
Pišem komentar: 'Još malo! Još malo! :-) Bebica i buša lijepo rastu...' u album Danchy27 album (4.8.) | |
Pišem komentar: 'Super bušika! :-) Baš je zanimljivo kako se razlik...' u album Moj trbuscic (4.8.) | |
Pišem komentar: 'Super buša i super zgodna trudnica! ;-)...' u album Moj trbuscic (17.7.) | |
Pišem komentar: 'Baš je buša slatka! :-) Fora mi je kako se fino ra...' u album Moj trbuscic (13.7.) | |
Pišem komentar: 'Vidi ti te tanke ručice i nogice i slatku bušu! Ma...' u album Danchy27 album (13.7.) | |
Pišem komentar: 'Pa izgledaš super i uopće nebi rekla da si pred po...' u album 29+3 (13.7.) | |
Pišem komentar: 'Baš si mi zgodna mamice, a buša je preslatka! :-))...' u album Beba u trbuhu (12.7.) | |
Prikaži sledećih 10 zapisa |