Portal Ringeraja.hr specijalizirani je portal namijenjen budućim roditeljima, trudnicama i roditeljima predškolske djece.
(c) Copyright 2002-2024 DHM-Danu mediji d.o.o.
Sva prava zadržana
Kreiram novu debatu Odbrojavanje - listopad 2018. (7.10.) | |
Kreiram novu debatu Odbrojavanje - kolovoz 2018. (9.8.) | |
Kreiram novu debatu Obrojavanje - srpanj 2018. (29.6.) | |
Kreiram novu debatu Odbrojavanje - svibanj 2018. (2.5.) | |
Kreiram novu debatu Odbrojavanje - travanj 2018. (3.4.) | |
Pišem komentar: 'Stvarno maše!!...' u album Testić :) (24.2.) | |
Pišem komentar: 'A jesi ga ubola! Ne znam što bih ti rekla... Vjer...' u album test s cudnom kontrolnom linijom (27.11.) | |
Pišem komentar: 'Ovdje ne vidim sjenu. Slikaj pod drugim kutovima! ...' u album test s cudnom kontrolnom linijom (27.11.) | |
Pišem komentar: 'A joj, sjećam se! Toliko se testiraš i testiraš i ...' u album test s cudnom kontrolnom linijom (27.11.) | |
Pišem komentar: 'Kidaj! :D :D...' u album test s cudnom kontrolnom linijom (27.11.) | |
Pišem komentar: ' | |
Pišem komentar: 'Što su manji, bolje prihvate. Blago tebi. :D Pre...' u album Moj trbuscic (25.9.) | |
Pišem komentar: 'Čestitke! Ajme, i tvog Noela su obukli u bodi za c...' u album Beba u trbuhu (22.9.) | |
Pišem komentar: 'Ne mogu se načuditi! :P...' u album Trudnoća br.2 (21.9.) | |
Pišem komentar: 'Hahhaa, koji smiješan trbuh! :D ...' u album Trudnoća br.2 (7.8.) | |
Pišem komentar: 'Zaboravih pljesnuti za kilograme!!! Samo 7! Bravo!...' u album Trudnoća br.2 (7.8.) | |
Pišem komentar: 'Bas lijep testic! Bez imalo sumnje!...' u album Ponovila i drugi (20.1.) | |
Pišem komentar: 'Sretan rođendan! Daj mi reci kako si je napravi...' u album Torta za vrtic (29.10.) | |
Kreiram novi album nodiljka (13.10.) | |
Pišem komentar: 'Vidi se.... Cestitam!...' u album Neznam kaj bi mislila (4.7.) | |
Prikaži sledećih 10 zapisa |