Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 12:30:32
|
|
|
|
ninolina
|
Jesi me nasmijala. Mi imamo maxi i od je nema puno za razmišljanje. Stavimo sjedalicu, pojas zakopčamo i pići. Ali sada razmišljam da kupim bazu baš zbog toga vadi, stavljaj i nikad ne izgleda sigurno
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 12:37:49
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam prije tj.još uvijek vezujem SAMO sa pojasom i sve 5
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 12:39:02
|
|
|
|
FIONA
|
ma ja imam Prenatal kolica 3u1 i jako sam zadovoljna alo ovo, ovo je naučna fantastika... Točno bum otišla u dućkas pa nek mi mačka tam na licu mjesta pokaže jer izgleda da sam ja kokoš za to!!!
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 12:40:23
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja sam prije tj.još uvijek vezujem SAMO sa pojasom i sve 5 ali kak samo pojas...imam utore kam ide pojas ali to nije uopće na ruku???
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 12:42:33
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ako si dobro proučila upute i ne pomaže, pravac u dućan. mi smo imali Chicco 3u1, sa auto-fix-om (postolje za auto), samo bi umetnula AS0+ unutra i sve bi bilo ok.
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 12:51:48
|
|
|
|
FIONA
|
FJ blago tebi, to je sigurno mrak jer ovo je katastrofa...još bum malo probala ali sve mi se čini da se bum išla crvenit u dućkas...mora da je fora tak jednostavna samo kaj ja nikak da kužim!!!
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 13:00:30
|
|
|
|
ZVRK
|
fiona,as smjestiš na zadnji sic te povučes pojas.odotraga as imaš nešto kao kvačicu zakačku pa na to se uhvati jedan pojas a onaj donji-drugi dio pojasa provučeš preko nogica i onda zakačiš-zavezeš pojas. neznam da li si me razumjela ja sa strane as imam slikicu-da li je ti imaš pa da pogledaš?
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 13:05:04
|
|
|
|
Ruža
|
Fiona tako smo se i mi patili s jajetom, smontiraj-razmontiraj. Onda smo smontirali AS u auto i ne vadimo ju više van. Problem smo imali s kolicima, sklopila ja njih i povezla do sestre da odemo u šetnju malo. Pa nakon jedno sat vremena borbe, odustala sam od toga da ih rasklopim? Živa nauka, a nemam uputa. Na kraju ih je zet uspio odblokirati. Sva sreća pa ih nisam u grad povzla, dobro bi se na parkiralištu.
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 13:05:26
|
|
|
|
FIONA
|
ma u to je fora..ima slika ali nije kao sjedalica...ak ju provučem i pebacim onaj dio preko nogu ja nemrem djete staviti u nju...pa ne bum svaki put vadila sve van ak ne moram!!! ...a i nije stabilna...ne ja sam kokoš za to i gotovo!!!
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 13:06:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Fiona tako smo se i mi patili s jajetom, smontiraj-razmontiraj. Onda smo smontirali AS u auto i ne vadimo ju više van. Problem smo imali s kolicima, sklopila ja njih i povezla do sestre da odemo u šetnju malo. Pa nakon jedno sat vremena borbe, odustala sam od toga da ih rasklopim? Živa nauka, a nemam uputa. Na kraju ih je zet uspio odblokirati. Sva sreća pa ih nisam u grad povzla, dobro bi se na parkiralištu. zato se ja sada patim...
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 13:09:47
|
|
|
|
ZVRK
|
ako mi nije trebala cijela as a sam za izvaditi danijela maknula samo pojas koji ide preko nogica a onda kada bi ga smjestila unutra vratim preko nogu kada uđeš u štos ti je lako
|
|
RE: sklapanje opreme :-( ??? 2.1.2009 14:31:51
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK kada uđeš u štos ti je lako treba ući u štos!!!...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!