|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 0:27:35   
spužvasta
Joooj cure tako sam nervozna.....user posted image user posted image   Trebam pomoć,riječ utjehe,savjet ili bar iskustvo ko je to možda već prošao......Sven je rođen sa skraćenim frenulumom - to je ona resica ispod jezika koju treba ić cvaknut. U najmanju ruku zbog nje bi imao govornih mana jer ne bi mogao podignut jezik do kraja pa ne bi mogao izgovarat slova:  L i R     user posted image   Mislim da drugih komplikacija nema,ali svejedno.... UKRATKO:sutra ujutro  idemo u Klaićevu to recnut pa  me zanima  jel se itko susreo sa tim i da li to boli???  I u bolnici kad sam rodila i pedijatrica su mi rekle da ne boli,radi se na živo i traje pune 3 sekude-navodno da ga neće boljet niti nakon zahvata da će normalno papat i sve,al si ja to nemrem sad zamislit???!!!  Cvaknut će mu jezik na živo i ne boli???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:01:10 >

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....
Neposredna veza do poruke: 1
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 0:37:03   
Candy
Ajme,spužvasta,baš mi je žao user posted image user posted image user posted image ...
Nažalost,ne znam ništa o tome ali se toplo nadam da će sve proći u najboljem redu i da neće bubati user posted image ...
Držim fige da sve bude u redu i javi nam kako je prošlo!
Šaljem ti puno user posted image za sreću i ljubni anđeleka user posted image ...

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:01:33 >

(Odgovor članu spužvasta)
Neposredna veza do poruke: 2
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 0:38:36   
spužvasta
plakala bi cijeli dan zbog toga.....ne znam kako ću ga uopće sutra držat tamo i gledat kak mu to režu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:02:09 >

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 3
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 0:46:13   
Candy
Drži se draga....Ako kažu da ne boli,onda im treba vjerovati...Znam da izgleda strašno,i ovako dok čitam ne mogu ni zamisliti kako to izgleda user posted image ,ali sve će biti u redu,moraš vjerovati za njegovo dobro...
Moraš biti jaka,uz tebe smo i javi nam kako je prošlo...

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:02:30 >

Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 1:03:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Candy)
  Neposredna veza do poruke: 5
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 1:06:25   
spužvasta
user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:03:53 >

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 1:07:44   
Candy
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

bude on sve to stojički podnesao, ipak je on RR user posted image .
user posted image

Bravo Iva user posted image !

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:05:17 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 8:06:36   
Florijan Jakov
ajde spužvasta, mi smo uz tebe, drži se... evo ~~~~~~~~~~~~~~ da sve dobro prođe i svakako nam se javi.

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:05:40 >

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Skraćeni frenulum
23.1.2009 8:13:29   
anne
Od prijateljice mala je to imala.
Jako je slabo dobivala na težini i njena pdijatrica je to skužila tek nakon nekoliko mjeseci.
Ne znam je li dijete boljela, ali mi je rekla da je iza bilo lakše - olje je jela, manje cendrala. Nisam primjetila da ima ikakvih govornim mana.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 9
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 8:13:38   
koka
A joj draga sigurno ti neće biti lako al nedaj se, bit će sve uredu...ako kažu da ne boli i da će moći papati onda idemo in vjerovat, a to je za njegovo dobro. Svenu i tebi veliki user posted image user posted image user posted image i da budete hrabri..user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:06:57 >

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

Neposredna veza do poruke: 10
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 8:14:27   
mamika
Ej spužvasta nemoj brinuti i moja cura ti je to imala.
Bili smo kod doktora, oni recnuli, mrvicu je zaplakali i bilo malo krvi kao kad ubode komarac.
Vjeruj nije ništa strašno.
Držite se i pusa.

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:08:23 >

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

Neposredna veza do poruke: 11
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 8:16:16   
Ira_
Žao mi je Spužvasta!user posted image
Evo malo dobrih vibracija da sve dobro prođe i da ga ne boli!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:08:01 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 12
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 8:33:19   
evanda
da te utješim....mojoj sestrični to napravili prije puuuuno godina, brzo i bez posljedica.....jedino što ona nakon toga puno priča, hahaha....kaže njen tata da ju ne bi vodio na tu operaciju da je znao da će toliko lajati....ne sekiraj se ( ako možeš)....

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:07:39 >

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 13
   Skraćeni frenulum
23.1.2009 8:33:32   
tiha
sretno nadam se da nece boljeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 23.1.2009 9:07:19 >

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 14
23.1.2009 9:25:54   
Ruža
Joj Spužvasta baš mi je žao..user posted image  Ma sve će to danas dobro proći... Mislimo na fas i držimo fige!user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 15
23.1.2009 14:39:35   
tonkica
Nadam se da je sve prošlo OK, da nije bilo puno krvi i da mali Sven normalno papa nakon svega! Drž se! user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 16
23.1.2009 15:15:06   
spužvasta
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Evo nas ljudi doma!!!!  Ovo što ću sad reć biti će totalni klišej---ali moje dijete je najhrabrije dijete na svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image   Joj tak mi nije bilo dobro kad su nas prozvali i još kad sam vidla kako ga je sestra primila da se nemre slučajno opirat.......srce mi je stalo i nećete vjerovat-začepila sam uši user posted image .....doktor je to cvaknuo i taman kad se sad očekivao urlik Sven se prvo namrštio a onda se odvalio cerit user posted image user posted image user posted image lagana sukrvica u slini narednih 5 minuta i gotovo-sad sam mu dala da pije čaja i stvarno normalno papa.  Jedino na kaj me sestra upozorila je to da bi sad mogao kao malo HLAPLJIVIJE jest jer ga jezičak neće više zatezat pa će bit kao proždrljiviji..........mislim da je to nemoguće,jer ionako ima previše faldica po sebi user posted image   Cure hvala na podršci i svemu i nemate pojma koliki mi je to bio teret na duši  i kolko mi je sad lakše kad je to iza nas! Pusa svima od Hrabrog Svena  user posted image user posted image user posted image

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 17
23.1.2009 15:17:49   
Ruža
Bravo za hrabru mamu i još hrabrijeg Svena!user posted image user posted image user posted image
Ma baš mi je drago da je sve uredu prošlo! Ljubac veliki malenome!user posted image user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 18
23.1.2009 15:20:50   
spužvasta
Bravo za hrabru mamu
 user posted image user posted image mama baš i nije bila hrabra...user posted image user posted image

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 19
23.1.2009 16:50:32   
Candy
Bravo za hrabrog Svena user posted image !
Drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu...ma znali smo mi...kako je Iva rekla...to je RR user posted image !

Neposredna veza do poruke: 20
23.1.2009 16:56:34   
ivanaa
ne brini,bit ce to kako treba.Bolje da mu to recnu nego da ima posljedice,to je za njegovo dobro...

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 21
23.1.2009 17:03:22   
Puli
user posted image user posted image user posted image za hrabrog svenauser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

ime za dečka
krnjo

Edin Elvin Samir

0 (88%)

0 (12%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!