Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:05:15
|
|
|
|
Bebys
|
isuse zeno PA DI SI TI ja vec sto puta misla na tebe...nisam te jako jako dugo vidila ja svojoj dajem samo ciste prirodne vocne sokove i to malo jos dodam vode nista vise jos mislim do dvije godine da i necu...neke druge sokove...samo to
|
|
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:06:48
|
|
|
|
Bebys
|
ne cijedim nista nego kupim gotove vocne od tropskog voca najvise ali ako ti tako radis sama sve onda svakako malo DAJ VODE UNUTRA ali mislim da nema problema
|
|
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:07:12
|
|
|
|
mala pcelica
|
pa evo me vratila se ja jel joj cjedis sama na sokovnik voće ili kupis cisti vocni sok? preduhitrila si me sa odgovorom
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:08:22
|
|
|
|
cokolada
|
radim cesto sokice najdrazi mi je naranca, mrkva i jabuka, a ponekad dodam i ciklu, krusku ili nesto drugo jako mi je dobar kruska i kivi
|
|
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:09:24
|
|
|
|
Bebys
|
da kupim fala bogu da si dobro jeste u vinkovci ili gdje vidim imas net...doma ili je knjiznica fala bogu da si dobro i beba isto nadam se da ti muz isto ok e da kupujem ti svakakve a cijedim samo narandzu nekada u sokovnik ono sama ali u sve cak i ono kupovno stavim vode...malo uvijek mislim da je to za njih ipak PREZESTOKO JOS zato samo malo usipaj vode
|
|
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:12:17
|
|
|
|
Zvonki
|
Pa ne znam baš da može čaša svježe iscjeđenog soka biti na štetu djetetu? Dapače.
|
|
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:13:00
|
|
|
|
mala pcelica
|
znaci da malo razrijedim vodom..... okolina vinkovaca smo,kuci imamo net,3 mjeseca sam ga čekala i dočekala gospoda se smilovala priključiti...
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:13:49
|
|
|
|
Bebys
|
ajd sretno neka vam je..konacno vise.. ma da ovo za vodu to ja tako jer ja mislim da je jako njima ipak ali ako tvoja to dobro probavlja bez vode ti ostavi tako kako je...kako god zelis...
|
|
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:14:15
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Pa ne znam baš da može čaša svježe iscjeđenog soka biti na štetu djetetu? Dapače. i ja mislim tako,ali mislila sam mozda zato sto je jos tako mala da joj nije to previse vitamina
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 13:49:50
|
|
|
|
Imra
|
ja isto sok sama pravim, cijedim na sokovnik, mada ne svaki dan, nekad nemam vremena,a ni volje
|
|
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 14:06:05
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam kupovala sokiće jedino sam sama radila sokić od mrkve kojeg je tamanio ko lud. naribala bi mrkvicu sa malo dodatka šečera. pustila da odstoji te onda to procijedila. onu naribanu mrkvicu bi stavila u škrinju za kašicu ili dodatak za u neko jelo
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 14:08:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja roko isto skoro svaki dan pravim sok,ovisi sto imam doma al znam utrpat svega i svacega i popije ga sa gustom dok Toni ne zeli ni probati
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 18:03:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
još ne,,ali budemo ziher
|
|
RE: sok od svježeg voća i povrća.. 12.10.2010 18:06:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja sam kupovala sokiće jedino sam sama radila sokić od mrkve kojeg je tamanio ko lud. naribala bi mrkvicu sa malo dodatka šečera. pustila da odstoji te onda to procijedila. onu naribanu mrkvicu bi stavila u škrinju za kašicu ili dodatak za u neko jelo moracu ovo praviti za Kike, skroz slabo jede mrkvu a dobro bi joj doslo malo carotena bijela je kao porculan
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
vasa reakcija kada ste saznali za trudnocuaminasretni ste jer to ste i ocekivali (
62%)
iznenadeni ste ali ipak sretni (
30%)
niste to jos imali u planu (
8%)
Broj svih glasova: 186Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!