|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sramota
15.6.2009 23:54:11   
natalijax
jel vas ikad bilo u zivotu ili vas je jos sram zbog neceg sto ste napravile u zivotu al da je u biti smjesno
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: sramota
16.6.2009 0:08:35   
tikica_69
Da.....kad sam frendu rekla da pogleda zenu koja hoda po ulici jer izgleda ko prostitutka (ekstremno visoke pete, florescentno narancasti badic, isti takav pareo, pundja do neba, nokti do susjedovog dvorista), a on meni - Tihana, to je moja mama user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2009 0:15:38   
kitty
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da.....kad sam frendu rekla da pogleda zenu koja hoda po ulici jer izgleda ko prostitutka (ekstremno visoke pete, florescentno narancasti badic, isti takav pareo, pundja do neba, nokti do susjedovog dvorista), a on meni - Tihana, to je moja mama user posted image

joooj i meni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image
jadan prijatelj

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
16.6.2009 7:25:53   
ejmama
i ja sam isto ispljuvala jednom dečku curu, a nisam znala, a on odmah prekinuo s njom. Čak nije ništa ni komentirao, nego su mi njegovi frendovi poslije rekli. Kako mi je bilo grozno, ali nisam lagala, takva je kakva je.

H 07 E 09

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 4
16.6.2009 7:58:54   
dominik
o da, malo malo su mi se desavale...sad pazim gdje i kaj pricam...jer dosta mi je crvenilauser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 5
16.6.2009 8:37:24   
dikac
imala sam bisera jer sam pričljiva pa svašta znam lanutiuser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
16.6.2009 9:16:59   
Viky
bila sam sa frendicom u kinu,u Cinestaru...tražimo mi neki dučkas sa grickalicama.Pitam ja redara gdje je,a on meni da je Konzum na -1...ja u totalnom šoku izlanem "PA KAKO VAM MOŽE BITI TAKO HLADNO",(bila je zima).
Tip me glupavo pogleda i kaže da je mislio na kat ispod.Ajme....sramote

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 7
16.6.2009 9:52:08   
m600
.smješno mi je bilo kad sam  jednom u discu pala nasred podija... svom težinom....user posted image user posted image user posted image
isto sam se tako jednom zabila skuterom u ziduser posted image
opsovala sam šefu i tračala ga s kolegicom a on je stajao iza meneuser posted image user posted image
ma imam ja toga koliko hoćeš

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
16.6.2009 10:35:21   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ja ih imam isla kupit cigare u kaf i kak je bilo klisko vani kisa ja se spucala kod sanka ajme sramota svi su mi se smijali a kaf pored ja radila onda moste mislit koja bruka

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 9
16.6.2009 10:43:42   
ket
joooj ja se sramotim stalno...ali najgore mi je bilo,sad ću se opet osramotit,kad smo na tjelesnom gađali trice,ja se skoncentriralauser posted image  i bacila kad ono ja pustila vjetaruser posted image user posted image user posted image glasnooooo,j.user posted image ..ta trica bila naporuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
16.6.2009 10:46:32   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve je to za ljudeeeeeeee

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 11
16.6.2009 11:49:20   
lueman
hm, najveći gaf pred nepoznatima je bil u parku. klinca je zvala mama i on se nije odazival. velim mu ja čuj, zove te baka(sorry, al žena je uzgledalay ko moja mamauser posted image user posted image ) a mali me pogleda s pametnim očicama i veli: TO MI JE MAMAAAAAA:joj zemljo otvori se. brzo sam zbrisala domauser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 12
16.6.2009 12:01:48   
mala pcelica
prije par godina u banja luci na prepunom korzu sam se poskliznula na kereće govno i rasula se ko tuka...ajme sramote  user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 13
16.6.2009 16:30:53   
MILLA
a ja lijepo se sredim,zadovoljno lepršam ulicom,ispred punih kafiča...lelujam bokovima,kosom i legnem koliko sam duga i široka dok sam prelazila cestu. i čujem neki auto se zaustavlja ,i mislim se "joj,ovaj mi je valjda htio pomoč da vidi dal sam dobro-MORAM POBJEČ!"I počela ja trčati ko pomahnitalauser posted image  bez da se okrenem

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 14
16.6.2009 21:14:44   
tikica_69
Ja sam zeni u slasticarni na terasi prisla s ledja misleci kako je to moja pozamasna kolegica koja je "stalno sirota na dijeti". Ispred nje sladoledni kup od pola kile...ja fino s ledja, zgrabim je za ramena i dreknem joj na uho - Prasico jel ti znas koliko to kalorija nosi!!!Zena se okrene, meni ustvari totalno nepoznat lik....ajme - zemljo otvori se user posted image Ispricavala sam joj se pola sata a ona meni onako hladno veli - ma nema problema, MM me vec pola sata pokusava odgovoriti od ovog sladoleda, vama je to poslo za rukom u samo jednoj sekundi user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 15
16.6.2009 21:18:11   
Candy
Ajme Tiki user posted image user posted image user posted image

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 16
16.6.2009 21:20:33   
BUMBIKA
Joj,užas....user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 17
16.6.2009 21:23:27   
FIONA
aaaaaahhhahaaaa..Tikica ovo je za deset!!!!user posted image

ovo smo več pisale negdje...

ja sam usred tramvaja kihnula i izletili mi zeleni šmrklji...kak sam bila skockana i puna ruke nisam mogla nikud....ženu pored tražim maramicu i ona mi da jednu...ne znam kaj prvo obrisqt ruku da se primim jel bum opala ili da obrišem pola face...gleee..na prvoj stanici sam sišla dole...da ne velik kako sam imala štikle, nalarfana do uha i frizura ko sa svadbe...utegnuta kokoš koja si ni nos ne zna obrisati...ajme, kaj me bilo sram!!!user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 18
16.6.2009 21:23:59   
tikica_69
Pa ni tvoja zgoda nije za manju ocjenu user posted image  user posted image  user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 19
16.6.2009 21:24:56   
FIONA
joj draga nije da mi ide u prilog...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20
16.6.2009 21:25:18   
BUMBIKA
Bome...i ovaj je užas...user posted image user posted image
Ma nema veze,bitno da si se ti bila spremilauser posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 21
16.6.2009 21:25:31   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja cu umrt od smjehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22
16.6.2009 21:27:12   
natalijax
ucili mi za prvu pricest primat hostiju i dode red na mene a ja ko iz topa tijelo kristovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pop zinio u mene nije stigo nist ni rec koliko je paf ostouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23
16.6.2009 21:28:26   
FIONA
imam ja još sranja ali doslovno...

ide ja u srednju školu isto tako nalarfana...kak smo mi gimnazijalci imali suprotan turnus od elektrotehničara samo smo čekale da ih vrebamo...cure kod nas a tam sve frajeri...
Idem ja tako u školu i nasred dvorišta, taman svi izletili a meni nekaj kapne..ja nonšalantno obrišem kao malo kiša počel obzirom da je bilo tmurno, kad ono govno od ptice a ja razvukla po cijeloj faci...i to ono od grlice...bijelo kao korektor...ma gle...pobegla sam u WC i taj dan propustila šepurenje....užas...tada mi je to bilo strašno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24
16.6.2009 21:30:45   
tikica_69
Ja sam se podrignula ko muska krmaca na jednoj sluzbenoj prezentaciji....srecom, svi su onako cinicno pogledali kolegu do mene, ocito ni ne pomisleci da je to moglo izaci iz mojih malih usta (tada sam imala 48 kila) user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!