|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sramota
15.8.2009 20:49:02   
ivanaa

< Poruku je uredio Iva Piva -- 19.8.2009 7:44:11 >

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: sramota
15.8.2009 20:51:01   
natalijax
gdje je to

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 2
15.8.2009 20:51:49   
ninishka
ajme pa di je to?!?!
u lijepoj nasoj naravno, ali di?
pa to je uzas...to je mozda racun onih talijana???user posted image user posted image user posted image

nisam znala da se postava stola naplacuje...user posted image

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 3
15.8.2009 20:52:17   
ivanaa
pise na racunu..dubrovnik

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 4
15.8.2009 20:55:48   
buduća mamica
ajme meni, pa tko jede za 10000 kn? koliko onda tek zarađuje....user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
15.8.2009 20:57:27   
ninishka
sad sam vidlia dok sam si povecala racun da vidim poblize...
zalosno...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 6
15.8.2009 21:20:52   
lueman
račun je vjerojatno za veče društvo, pa se ne čudim, pretpostavka da su znali kud idu i pogledali cijene na jelovnikuuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 7
15.8.2009 21:27:03   
tomi
O Bože  ja sam svaatovsku večeru sa pićem za 40 ljudi u restoranu platila toliko još smo i bakšu ostavili.

samo je jedna......................mama

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 8
15.8.2009 21:27:59   
Marta j
Uzassss.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu tomi)
Neposredna veza do poruke: 9
15.8.2009 21:41:11   
Anoniman
pretpostavljam da ih je bilo 12, znači to je cca 100 eura po osobi.

za moj ukus - suludouser posted image ...  al ko voli i ima para, nek si troši... user posted image

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 10
15.8.2009 21:44:16   
mama2B
Restoran Nautika u Dbv blizu kluba Fuego. Jedan od najskupljih tamo, ako ne i najskuplji. Ali tko ide tamo zna da toliko kosta. Najvise zbog pozicije koju ima.

just the 2 of us - ja i moja curica !

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 11
15.8.2009 22:32:13   
natalijax
vidi se kolicinski da je za vise osoba,a sad sto kazete ko voli nek izvoli

(Odgovor članu mama2B)
Neposredna veza do poruke: 12
15.8.2009 22:59:14   
tikica_69
Vidjela sam to...pa tko voli, nek izvoli 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 13
16.8.2009 0:45:01   
lavica81
ovo sam već vidjela. Nije da opravdavam ovoliki račun jer sam iz Dubrovnika ali Nautica je poznata kao najskuplji restoran u gradu već godinama.Tu ne jedu obični smrtnici nego samo lovaši. mislim da oni koji idu tamo već znaju kakve su cijene i spremni su ih platiti.

ko voli nek izvoli, po meni je suludo potrošiti ovoliki novac na jednu večeru, taman da jedem zlato.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 14
16.8.2009 8:36:04   
troubled
potpisujem lavicu...
ne vidim zašto bi to bila sramota....zna se što je nautika i kolike su tamo cijene...a svaki restoran ima svoju klijentelu...
ne možeš ovaj račun uzeti kao mjerilo dubrovačkih ni bilo kojih drugih cijena...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 15
16.8.2009 10:50:53   
m600
 pa jel vi vidite cijene???....ja vjerujem da nitko pametan ne planira potrošiti tolike novce za večeru... gusti sok 0,2 dcl je 34 knuser posted image jel to vama normalno?? kod nas je 10kn
kava na računu je 22knuser posted image kod nas je 6kn najviše 7kn...
ako je to ono iz novina onda su se ljudi tužili na iznos računa

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 16
16.8.2009 15:09:26   
lueman
rekla bih da je ovo slobodno formiranje cijena, pa tko voli nek izvoli...vjerojatno su ljudi imali pa su i potrošiliuser posted image user posted image sad lijepo mogu uokvirit račun za lijepu uspomenu.....user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 17
16.8.2009 15:19:35   
mali_macic
IZVORNA PORUKA: lavica81

ovo sam već vidjela. Nije da opravdavam ovoliki račun jer sam iz Dubrovnika ali Nautica je poznata kao najskuplji restoran u gradu već godinama.Tu ne jedu obični smrtnici nego samo lovaši. mislim da oni koji idu tamo već znaju kakve su cijene i spremni su ih platiti.

ko voli nek izvoli, po meni je suludo potrošiti ovoliki novac na jednu večeru, taman da jedem zlato.

slazem se s lavicom81 i troubled

m600 cijene jesu abnormalno visoke ali svak tko ide u Nautiku zna da ce ga skupo kostat a osim toga u jelovniku lipo pise i cijena. po meni oni koju su se onda zalili nisu u pravo, sve im lipo pise i mogli su odmah vidit koje su cijene i poc ca a ne se lipo najest i onda se tuzakat.

ali ovaj restaurant stvarno nije mjerilo za cijene u Dubrovniku, jest ima skupljih kafica i restauranta ali ima i onih sa normalnim cijenama. na stradunu u Gradskoj kavani kosta bijela kava 14kn ali u jednoj od sporednih ulica u kaficima kao npr. Fontana, Katie O'Conners i sl. kosta bijela kava 10kn. sve ovisi gdje hoces sjest i takvu cijenu ces platit. a onaj tko ne gleda cijenik ili pita nekoga od domacih sam je kriv ako mu je racun veci nego inace.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 18
16.8.2009 16:11:13   
ivanaa
kak bi ja mogla znati da su cjene tam takve....dodem u dubrovnik na ljetovanje i sta sad ???kaj pise im na ulazu kak su skupi??pojedem rucak i mogu za Zagreb sa crvenim minusom na tekucem il spavam u zatvoru

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 19
16.8.2009 16:15:30   
lueman
čuj sorry, a kaj na meniu dok ste birali nisu pisale cijene?????onda ste odmah trebali zvat inspekciju, ako je cijena odrezasna od okauser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 20
16.8.2009 16:37:02   
Zvonki
Mene ubola u oko ova cifra za postavljanje stola??? user posted image
Ali, baš me briga. Ljudi zarađuju na budalama koje su spremne tamo jesti. Pa što? I ja bi. Uvijek ima naivaca koji će platiti... Čija je to sramota? Ne valjda restorana? user posted image Pa ima krema za lice od 100 ml. koje koštaju po 5-6 tisuća kuna i svejedno se prodaju. Svaki proizvod nađe svoga kupca.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 21
16.8.2009 16:58:16   
ivanaa
IZVORNA PORUKA: lueman

čuj sorry, a kaj na meniu dok ste birali nisu pisale cijene?????onda ste odmah trebali zvat inspekciju, ako je cijena odrezasna od okauser posted image user posted image

ja i mm na bracu nismo gledali meni jer smo znali da nam se jedu skampi i nismo gledali meni i ocekivano smo platili veceru oko 500 kn sto smo i ocekivali a da smo tako i tamo jeli ispalo bi nas 5000kn

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 22
16.8.2009 20:28:40   
Lady3
Ajme meni,za tu cifru bi dvije obitelji živjele mjesec dana,ma to je katastrofa,ja i da imam love ne bi išla tamo jesti.Ne bi išla iz principa..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 23
16.8.2009 20:59:36   
ivanaa
upravo tako,a da ne pricam o turistima...mislim zakaj bi poljaci,talijani ili njemci morali znati da je tam skupo..il se dic i izaci van kad vide meni..mislim halo ovo nije skupo ovo je sramotno,skupo je 50 posto veca cjena a ne ovo
IZVORNA PORUKA: Lady3

Ajme meni,za tu cifru bi dvije obitelji živjele mjesec dana,ma to je katastrofa,ja i da imam love ne bi išla tamo jesti.Ne bi išla iz principa..user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 24
16.8.2009 21:17:37   
MaTana
ispred ulaza u Nautiku ima izvjesen menu sa cijenama, isto tako svaka osoba koja je dosla u Nautiku jako dobro zna gdje je dosla, tko brani gostu da kad pogleda menu i vidi cijene ustane i otiđe? hello ljudi su pojeli 4 i po kila ribe i 5 kila skampa!!!
Jesu cijene su velike ali i renome Nautike, pobogu papa Ivan Pavao II je tamo rucao!
Cisto da se zna - nemam nikakve veze sa Nautikom niti sam tamo ikad jela. U Dubrovniku postoji stvarno veliki izbor sto se restorana i cijena tice...
Gil's je jednako skup kao i Nautika, ali to su 2 najskuplja restorana svi drugi su drasticno jeftiniji. Neznam ciji je ono racun, ali tko god se uputio u Nautiku sa 12 ljudi morao je rezervirati i samim time smatram da je bio upucen koje su tamo cijene

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!