Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 20:45:18
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pokrili, ostalo nam za ljetovanje "što poželim to kupim", namjestili stan, bili kumovi i onda se malo po malo istopilo... ali sve u svemu super smo bili zadovoljni.
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 20:45:35
|
|
|
|
tonkica
|
Moj je dragi poslije svadbe zaključio: da sam znao, prije bi se ženio. Pokrili se jesmo, još je dosta (hvala Bogu) i ostalo, tak da smo stvarno bili ugodno iznenađeni. Zaboravila sam napomenuti da smo ju sami i financirali, nisu sudjelovali niti moji niti njegovi roditelji. Tak da je sve ispalo super.
< Poruku je uredio tonkica -- 5.1.2009 20:49:55 >
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 20:48:13
|
|
|
|
ZVRK
|
jesmo ali jedva.mm i ja smo sve šta smo dobili za pir ''uložili''u sve potrebno iako su mm ovi starci trebali njemu da daju kunice,ali ništa od toga jer su mi napravili frku na samoj fešti i nije bilo tih para da bi dopustila da oni daju 1 kunu tako da smo sami sve riješili.teškom mukom
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 20:52:28
|
|
|
|
Marta j
|
Jesmo i jos nam je ostao veci iznos. NIsmo imali veliku svadbu vec samo obitelj i najbolji prijatelji pa su iznosi u kuvertama bili malo veci,a mi sada isto tako vracamo. A od moji smo dobili za svadbu vise od pola para za kucu i jos su sada pomogli kupit nesto stvari.
|
|
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 22:00:07
|
|
|
|
ninolina
|
Mm je bio dužan vlasnik restorana poveču svotu love, tako da smo svadbu probili koz taj dug a lova... ostalo nam je sve kaj smo dobili. Poprilično velik iznos. E da nam je ponoviti to
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 22:03:00
|
|
|
|
anne
|
Roditelji su nam platili svadbu. Nije bila neka velika cifra - roštiljanje pedesetak ljudi. Što smo dobili ošlo je na bračno i uređivanje stana.
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 22:06:36
|
|
|
|
lelo
|
Nama je platio moj tata svadbu u njegovom restoranu. tako da sve šta smo dobili bilo je za nas.
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 22:23:41
|
|
|
|
njanja
|
mi smo si sami platili putovanje na santorini i roštiljadu za 40 tak ljudi kada smo se vratili....poklone koje smo od frendova dobili bile su sitnice koje smo naručili za stan: npr mixer, toster, vaga, pegla...nismo nikoga tražili nešto skupo...dobili smo nešto malo i novaca što smo si spremili....
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 5.1.2009 22:24:49
|
|
|
|
Ruža
|
Ostalo nam je malo, što smo na bračnom spiskali i opet od nule!
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 6.1.2009 1:03:26
|
|
|
|
tiha
|
roditelji platili sve i sve sto smo dobili bilo je samo nase kupili auto i uredili stan sav namjestaj kupili od toga
|
|
RE: ste uspjeli pokriti svadbu 6.1.2009 18:36:58
|
|
|
|
Kika83
|
nama su starci dosta pomogli jer da nisu nebi mogli mi sami sve financirati
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 0:03:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!