|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   strah i jeza
25.10.2009 21:02:57   
natalijax
da li vas nekad prođe jeza i strah zbog neceg,da niste nesto  napravili navrijeme da bi vas to jako koštalo u životu.mene je neki dan prošao strah zbog ugrušaka koje sam imala poslije trudnoče,pa sto da sam zanemarila pregled sto bi to bilo samnomuser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: strah i jeza
25.10.2009 21:29:55   
dami
Često se uhvatim u razmišljanju kad odem na posao dali sam doma pogasila plin ili peglu. Sva sreća pa je uvijek neko doma pa provjeri. baš me hvata strah i jeza.
Brrrr....

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
25.10.2009 21:34:36   
tikica_69
Da....da jednom nisam stjerala Bucu sa trosjeda za stol da napise zadacu do kraja, ubio bi ga prozor koji se par sekundi nakon sto se maknuo pao sa zida (jak vjetar) na trosjed zajedno sa okvirom, velik 1,5 x 1,8 i tezak cca 15-ak kg 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 3
25.10.2009 21:42:19   
ninolina
joj tikice user posted image neznaš kaj je to sudbina ili stroga mama

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
25.10.2009 21:43:22   
natalijax
i ja kažem,šesto ćulo a da ni neznaš

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
26.10.2009 9:08:56   
Njofra
Isuse Tikice, užas jedan. Imaš dobar instinkt.user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
26.10.2009 9:15:49   
zaba
1987.su mama i tata išli na vikendicu,i ja sam trebala ići s njima,a nije mi se dalo jer se skupljalo društvo s mora.Dogovor je bio da oni odu,a mama da se vrati po ostatak stvari obzirom da smo tada imali fiću.Čekala sam ju dugo,nije dolazila.Na kraju ju je dovezao čovjek i rekao da je imala tešku saobraćajku.Mama je bila paralizirana od struka na dolje mjesec dana,uz ostale povrede i ponovo učila hodati.Eto,da sam išla s njima,mene nebi danas bilo,jer je suvozačevo mjesto doslovce bilo raznjeto.  

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 7
26.10.2009 13:41:16   
Krky
Pa nije baš da sam se uspaničila al da je bilo jezivo - je. Dok sam još imala samo dva malca, u vrijeme kad su nam radili mansarde i sređivali novu kupaonu...vješam veš na balkonu na katu ispod i klinci se muvaju negdje između soba i balkona...odjednom....praaaas...pomislim da je sudar tu blizu kuće, otvorim vrata sobe, a gomila prašine unutra - malac - majstor koji je htilijevkom razbijao pločice probio "deku", pao cijeli blok, cca 30 puta 25, vidim gleda u čudu i strahu odozgora, kroz rupu. Drugi put (taman to popravili), obavim tuš, wc, sjednem na komp i opet pras, pala žbuka u istom predsoblju i treći put taman izađem iz male sobice gdje su mi donedavno klinci spavali, nježno zatvorim vrata - opet isto, sve po krevetu i krevetiću.  Ja poslije takvih događaja brzo dođem k sebi...znam da nas Bog čuva, bez ikakve sumnje

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!