|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   tipizacija(krvi)????
16.1.2009 13:38:47   
ZVRK
ginić mi dala da vadim krv i spominjala nešto -nekakvu tipizaciju????user posted image

da li tko zna za štauser posted image
to sam morala vaditi na transfuziologiji gdje se inače vadi krvna grupa ali to mi nije trebalo jer imamo izvađeno od 1 poroda,a normalna analiza se radi na drugome mjestu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tipizacija(krvi)????
16.1.2009 13:51:24   
Ruža
Odmah mi je palo na pamet da se radi možda o krvnim grupama?user posted image  Stvarno ne znam Zvrkić, možda je neka dodatna pretraga da budete sigurni?

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2
16.1.2009 13:53:19   
lelo
Obično u svakoj trudnoći moraš vaditi krv i da ti se vidi krvna grupa.
Zašto nemam pojma ,ali znam da može biti problema ako si ti jedna krvna grupa a tm druga krvna grupa(+ i- isto imaju veze)
Moja šogi je sva tri puta u trudnoći išla na tipizaciju jer ona je jedne krvne grupe a buraz druge.
Najbolje je da pitaš ginekologa da ti objasni. 

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
16.1.2009 13:55:24   
ZVRK
za muža nije ništa pitala a u 1 trudnoći nije ništa rekla tj.tako naglasila pa me zato muči.
nalaz mi idu podignuti u ponedjeljak  pa ću tek onda znatiuser posted image  valjda

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 4
16.1.2009 13:56:04   
tikica_69
Tipizacija tkiva ti je pretraga kojom se određuju antigeni (geni) HLA.

Sustav HLA je najsloženiji genetski sustav u čovjeka smješten na kraćem kraku kromosoma 6, te zbog svoje uloge u genskoj kontroli imunoloških reakcija predstavlja najintenzivnije istraživani dio ljudskog genoma.
Geni sustava HLA organizirani su u razred I ( geni lokusa HLA-A i HLA-B ) i razred II ( geni lokusa HLA-DR i HLA-DQ), pri čemu su upravo geni razreda II oni koji su najčešće povezani s razvitkom autoimunih bolesti.
Pretraga kojom se određuju antigeni (geni) HLA naziva se tipizacija tkiva. 
Na svakom lokusu tipizacijom tkiva određuju se dva alela - jedan naslijeđen od oca, a drugi od majke.
Ukratko pretraga kojom se moze ustanoviti mogucnost ranog pobacaja npr...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
16.1.2009 13:58:06   
FIONA
tikica sjedni pet i da, možeš otvoriti svoju ordinaciju...čestitam prošli ste!!!

Majke ti pa ti si sve ovo več doktorirala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
16.1.2009 13:58:55   
tikica_69
A da...nazalost user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
16.1.2009 14:01:08   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: FIONA

tikica sjedni pet i da, možeš otvoriti svoju ordinaciju...čestitam prošli ste!!!

Majke ti pa ti si sve ovo več doktorirala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

slažem se sa fionom

hvala na odgovoru

vjerovatno onda to sada traži radi moje ''kiretaže''

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
20.1.2009 10:58:27   
ZVRK
samo da javim da je ovaj nalaz ok

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
20.1.2009 11:00:36   
Ira_
Odlično Zvrk!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!