|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   traktori na cesti
10.6.2009 23:55:14   
dominik
kako komentirate zagusenje vukovarske traktorima? kako komentirate cinjenicu da u ovoj drzavi nema nade za nikoga ako ne ode u strajk? koliko god da sam na njihovoj strani nije mi svejedno bilo biti u autu sa dvoje djece bez klime u guzvi jer oni traze svoje...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: traktori na cesti
10.6.2009 23:57:38   
twitty
neka ljudi strajkaju!user posted image user posted image user posted image drugacije ih nitko nebi ni cuouser posted image

gibam...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2
11.6.2009 0:40:11   
Viky
IZVORNA PORUKA: twitty

neka ljudi strajkaju!user posted image user posted image user posted image drugacije ih nitko nebi ni cuouser posted image

slažem se,iako razumijem i dominik

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 3
11.6.2009 6:47:23   
nedijeljka
Oni štrajkaju da bi našoj dijeci danas, sutra bilo bolje. Barem bi tako trbalo biti i da konzumiramo naše domaće mlijeko mlijeko, a ne neko uvezeno pa da nas zatruju ko male kineze.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 4
11.6.2009 6:55:20   
jipi
podržavam štrajk,pa naši jadni seljaci koji bi tribali biti bogati ljudi a nekad su i bili danas su kruva gladni,pre štrašno,bitno da se uvozi otrov!

(Odgovor članu nedijeljka)
Neposredna veza do poruke: 5
11.6.2009 7:01:40   
Puli
samo neka štrajkaju

sramotno je da ne mogu živjeti od rada svojih ruku i plodova zemlje

i da im država ponudi poticaje,a onda u gosp.krizi smanji otkupne cijene mlijeka i pšenice na pola

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu nedijeljka)
Neposredna veza do poruke: 6
11.6.2009 8:16:30   
tikica_69
Jutros sam prosla kraj njih kad sam isla na posao, ostavili su na Av. Vukovar jednu traku da se moze proci. Spavaju u traktorima i muce za nesto sto nece dobiti.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
11.6.2009 8:48:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 8
11.6.2009 9:10:38   
huanita
To je i u drugim zemljama normalan način prosvjeda. Bilo je slučajeva da sam došla turistički u neke glavne gradove i sretala takve kolone traktora i sličnih strojeva. Jednom smo u Budimpešti čak pomislili da je u samom centru grada neki poljoprivredni sajam jer su svi traktori bili tako oprani i sjajni, složeni u redove. onda smo saznali da prosvjeduju.

Suosjećam s vama u Zgb koji morate živjeti sa svojim problemima, a sada i s njihovim, ali to je ponekad jedini način da ih se čuje. Pa i mi se znamo razvikati u stanu ako nam nešto nije po volji, svi susjedi moraju to slušati. Ipak to činimo.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
11.6.2009 10:36:31   
ejmama
Meni je drago da su se napokon ljudi u našoj zemlji pokrenuliuser posted image user posted image user posted image Još malo će im  i mame s kolicima zatvoriti cesteuser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 10
11.6.2009 11:28:56   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Puli

samo neka štrajkaju

sramotno je da ne mogu živjeti od rada svojih ruku i plodova zemlje

i da im država ponudi poticaje,a onda u gosp.krizi smanji otkupne cijene mlijeka i pšenice na pola

Potpisujem!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 11
11.6.2009 11:30:02   
uspavana
slažem se s vama..dobro je što su odlučili nešto poduzeti, ali pitanje je da li će na kraju imati kakve koristi od toga...
jer svi znamo u kakvoj državi živimo...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 12
11.6.2009 12:07:18   
mirna
I ja potpisujem Puli!user posted image

Znaci vukovarsko je bolje danas izbjeci? Idemo kasnije baki, pa da znam...

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 13
11.6.2009 21:39:20   
inna
mi jučer krenuli u kino i krkljanac, ispred nas traktori. mm me zezao da na njegov rođendan nije bila takva gužva, a ja mu odgovorila da je to meni čast, na rođendan imam traktorsku povorku i da je to potvrda da sam prava seljanka user posted image

A sad ozbiljno... nije baš ugodno zaglibiti u takav krkljanac, ali ako je to jedini način da ljudi dobiju što traže i što zaslužuju onda ih podržavam.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 14
12.6.2009 22:35:50   
nemirna mama
a šta da vam kažem....mi se bavimo poljoprivredom, muž ima svoj OPG...ali smo u sustavu krava-tele, znači bavimo se uzgojem teladi, bikova za mesoi sad smo po ljeti mirni do zime jer su nam kravice u polju na ispaši....imamo i konje koji su isto za meso.....cijene bikova su jako niske, ljudi nemaju novca za platit i tako...2007. god prodali smo par bikova iz tova po 700 kg (otprilike) za na more....zadnji izdani račun je iznosio  negdje oko 24.000 kn...rekli bi lijep iznos, a taj što je kupio bika od nas platio ga je tek nakon 8 mj...i to ne sav iznos odjednom nego u 4-5 puta....užas....o ostalom da ne govorim...nije samo mljekarima teško, općenito svim poljoprivrednicima je teško....user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!