|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   trebam nekoga iz sl.broda
29.11.2009 18:07:09   
joszde
ženske iz slavonskog broda ako ima tko da mi pomogne da li itko zna gdje se nalazi auto kuća SIGNAL u brodu trebamo ići tamo po auto ali nema ih uopće na internetu na informacijama nemogu ih naći ako itko zna neka javi hvala.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trebam nekoga iz sl.broda
29.11.2009 19:29:22   
Nika 24052006
Signal? Joj,ja ti ne znam za tu auto kuću,pitat ću mm kad dođe,pa ti javim.Možda znaju m600,mama mery ili evanda.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 2
29.11.2009 21:16:05   
evanda
Zbilja mi je žao, ali ne znam da postoji auto kuća tog imena....znam da postoji auto škola, ali ne i salon....a tko je gazda ili kontakt osoba, možda tako znamo?

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
29.11.2009 21:23:10   
mama mery
ni ja neznam gdje je ta auto kuca pitala sam mm-a ni on nezna.......

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 4
30.11.2009 0:06:04   
m600
IZVORNA PORUKA: evanda

Zbilja mi je žao, ali ne znam da postoji auto kuća tog imena....znam da postoji auto škola, ali ne i salon....a tko je gazda ili kontakt osoba, možda tako znamo?

niti ja ne znam a ni mm user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 5
30.11.2009 8:57:17   
Nika 24052006
Mm kaže da ne zna,nikada nije čuo,jedino ako se nije nešto novo otvorilo.Što evanda kaže,znamo sam za auto školu.Žo mi je,zaista.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
1.12.2009 11:27:06   
joszde
ženske moje iz sl.broda mislim da je ova adresa mome vidovića 12ili 13 ili bb,nisam sigurna jel šlep služba ili auto salon pa ako išta znate hvala još jednom svima .

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 7
23.2.2010 17:45:34   
suzuki600
ja se isto pitam jel postoji ta auto kuća..ako je netko sazno neka javi....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 8
27.3.2010 17:53:18   
mgaspa19
Jesam, saznao sam ja na bolan način....nema nikakve auto kuće ni auta sve je jedna dobra velika prevara cijeli klan jebli mater svoju, sad ću se ja malo poigrat lošeg policajca nekolicinu sam već locirao, neće im biti ugodno. na ovom si linku možete pogledati o čemu se točno radi i potrudite se da objavite na sva zvona kako bi upozorili nevino građanstvo jer ovi idioti imaju originalne priče (realne) svatko bi im povjerovao. Kontaktirajte me na moju e-mail adresu : mgaspa19@gmail.com
URL.:http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/120/vijest/3428.html
sretno

(Odgovor članu suzuki600)
Neposredna veza do poruke: 9
27.3.2010 18:01:25   
joszde
svaka čast ja sam mislila da smo mi već ludi znači ima nas još koji smo zvali samo nemogu očitati link

(Odgovor članu mgaspa19)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!