|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   unakazila me frizerka!!!
6.8.2009 17:54:18   
mala pcelica
sinoć operem kosu i skužim da mi nenormalno počela otpadati i jutros odmah odjurim u frizeraj i lijepo kravi objasnim kako da me ošiša i da mi malo skrati šiške,ali krava nije znala lijepo da me ošiša ni isfenira pa sad izgledam kao da su me kokoši čvakale..kosa mi je puna rupa,šiške mi idu u cik-cak i lijeva strana kose mi je za cenat duža nego desna,sat i po me kljucala po glavi i nista nije napravila kako treba   user posted image   toliko sam bila ljuta da mi je došlo da ju tamo počupam,ali fakat nisam imala vremena da se s njom natežem..to mi je već drugi propali pokušaj šišanja u 15 dana .... ko ih pušta da rade uopće kad pojma nemaju!!! GRRRRRRRRRRRRR.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: unakazila me frizerka!!!
6.8.2009 17:55:36   
natalijax
nalemaj je,joj draga idi kod nekog nek ti popravi a takvu kosu bi pokazala sefici ili sefu

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
6.8.2009 18:26:29   
mariola
kuja. uf, sad sam i ja ljuta jer mogu samo zamisliti kako se osjećaš, ja poludim kad mi boju fula za nijansu user posted image
jesi se barem sjetila ne platiti?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
6.8.2009 18:32:53   
mala pcelica
nema mi druge nego otići ponovo negdje da mi to poprave,a kod koga??? kad su izgleda sve katastrofa ili samo ja naletim na takve user posted image    znate koliko loše izgledam kad mi je muž rekao -molim te odi u drugi frizerski da ti to poprave,a inače je njemu svejedno kakvu frizuru imam user posted image ...... ma da sam imala malo vise vremena ja bi zvala sefa i nebi platila,ovako ode 110 kn u vjetar,a ja zurila kući da podojim bebu i stvarno se nisam mogla sa njom natezati...krava!!!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
6.8.2009 18:37:34   
m600
žao mi je draga i suosjećam s tobom...inače nisam zahtjevna osoba,ali poludim kad me ošišaju onako kako sam lijepo rekla da ne volim...dosta dugo mi je trebalo da si nađem frizerski koji mi odgovara

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2009 19:30:13   
Ruža
Prije me to strašno ljutilo, sad sam ohladila malo. Bitno da je uredno.user posted image  Nema šta fulati, šiša me isto već 5 godina.

Samo luda mama...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
6.8.2009 20:13:56   
tikica_69
Zato sam ja godinama vjerna jednoj frizerki

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
6.8.2009 22:16:09   
mala pcelica
ma stvar je u tome što u mojoj blizini nema dobre frizerke,a sad da idem obilaziti pola grada da je nađem...hmm...user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
6.8.2009 22:35:41   
Florijan Jakov
a gdje si doma...vidim iz zg si?? Imam ja par frizera za preporučit, na istočnom dijelu grad

< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 6.8.2009 22:36:13 >

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
7.8.2009 7:40:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 10
7.8.2009 15:04:19   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

a gdje si doma...vidim iz zg si?? Imam ja par frizera za preporučit, na istočnom dijelu grad

u savskom gaju sam....nisam isla na popravak ,a nisam ni reklamirala user posted image   srećom postoji gumica i šnale za kosu....

< Poruku je uredio mala pcelica -- 7.8.2009 15:05:06 >

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 11
7.8.2009 20:24:38   
BUMBIKA
Joj,užas...ja bi isto poludila
Zato sam ja vjerna jednoj.user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!