KOOKAI
|
Mama sam 3-godišnjeg dječaka kojeg smo upisali u privatni dječji vrtić Mali Svijet u Stupniku, želim SVE roditelje upozoriti ako razmišljate da bi svoje dijete možda upisali baš u taj vrtić - NEMOJTE!! Želim sa svima podijeliti katastrofalno iskustvo sa njima! Vrtić, tete i ravnateljica se na prvu čine predivno, izvana UJ a iznutra FUJ.. Ugalvnom, nemaju svoju kuhinju, catering djeci kuha hranu, jednom tjedno je jedno voće na meniju, za međuobrok jede se kupovni puding i razne ostale splačine, za doručak: šnita kruha sa namazanim margarinom i šalicom hladnog čaja (ja osobno vidjela kada sam dijete dovela na čuvanje), ne tražim kraljevski tretman ali za 1550 kn mjesečno, ima da bar imaju marmeladu na tom margarinu. Drugo: tete su katastrofa, uopće ne brinu za djecu. Djeca su cijeli dan prepuštena sama sebi, to znam iz svoje ruke jer sam sa svojim djetetom bila na privikavanju i s njima provodila dane. Šta da vam kažem, kad su se djeca okupljala oko mene odrasle i ja s njima svima sjedim na podu i čitam im priče iz slikovnica. Nitko se ne trudi oko te djece, djeca ne znaju niti jednu priču, niti jednu igru, niti jednu pjesmicu iz tog vrtića, ništa ih ne uče niti educiraju. Šetnje i izlasci i igranje vani ne postoje!!!! Djeca su cijeli dan u prostoriji od 25m2. Svi su polubosi, šmrkavi, a one ništa.. Pretužno i prejadno.. Isto tako, kada smo jedna mama i ja bile zadnje na privikavanju, rekle su nam tete da izađemo iz vrtića na pola sata, i u tih pola sata, maleni dječak od te majke koja je stajala sa mnom na glavnoj cesti je prošao 5 teta i tri prostorije plačući za svojom mamom i nitko to dijete nije zaustavilo i pitalo o čemu se tu uopće radi. Maleni je izašao u čarapicama na glavnu cestu, a ova žena (mama tog djeteta) koja je stajala sa mnom vani, opala u nesvjest od šoka kako joj je dijete izašlo iz prostorije a da NITI JEDNA TETA TO NIJE OPAZILA!!!! GLAVNA VRATA VRTIĆA NISU ZAKLJUČANA, bilo tko može ući i izaći van, bilo tko može doći po dijete a da vas nitko ne pita: tko ste vi? i što želite? Pričajući sa roditeljima, nitko od njih nije zadovoljno i bune se, pogotovo za tu cijenu a oni ništa ne pružaju i ravnateljica vrtića gospođa SANDRA ŠAMEC ne daje nikakav odgovor. Dapače, baš ju briga. Eto, ovo je bilo "ukratko" od mene.. Zato roditelji i prijatelji moji, bježite od tog vrtića u širokom krugu.. moj topli topli savjet..
|