|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   uvrijedila me prodavacica
21.8.2009 16:49:45   
ivanaa
ja usla u ducan s malim u setnji i ko i  svaki dan kupila mu sladoled,al je malom sladoled ispo ispred ducana i pogledo me tuzno i jako mi ga je bilo zao te posto sam vidla da je kaznjen sam po sebi i da je slucajno tutnem u cenera da si ode po novi al mali je lupio vratma od propuha te mu prodavacica dobaci-samo ti lupaj kupit ce ti mamica nova vratauser posted image na to ja steram malog van i velim joj da mi se tak klincu ne obraca,a ona na mene-da zna ona kakva sam ja da me gleda svaki dan kak naprlitana secem svoju naprlitanu djecu,da od kud mi novci za sladoled svaki danuser posted image da kakve marke ja njma kupujen pumu i nike i benetton...zena poludila,ja sam sam izasla van kaj cu zvucala mi je ko ludakinja,danas cu opet tam setat s klincima..neznam kaj bi?da zovem sefa ili da ignoriram?

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: uvrijedila me prodavacica
21.8.2009 16:52:25   
svegra
kakva glupača
šta nju boli ona stvar kako se ti oblačiš i šta svojoj djeci kupuješ
izfrustrirana glupača
ja bi sad išla namjerno tamo i svaki put kupila sladoled i bacila ga pred trgovinom
ne mogu vjerovati kakvih luđakinja ima

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 2
21.8.2009 16:53:25   
kitty
mislim da toj zeni fali kulture,odakle joj pravo tako razgovarat s tobom,sta je briga odakle tebi pare i kako se ti oblacis.
ja bi isla sefu

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 3
21.8.2009 16:53:42   
natalijax
a sto to nju briga,koja mula

(Odgovor članu svegra)
Neposredna veza do poruke: 4
21.8.2009 16:56:06   
joszde
ja poludim na takve histerične glupače ja da sam na tvo mjestu otišla bi i tražila bi šefa ma da neznam tko je ona da se tako ponaša i vrijeđa i točno mu reci što si i nama jer upravo takvi kojim se neda raditi zauzimaju mjesto onome tko nemože naći posao sretno.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
21.8.2009 16:57:27   
svegra
upravo tako a ja tražim posao i bila bi sretna da radim u trgovini pošto ovaj posao koji radim je katastrofa

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 6
21.8.2009 17:01:15   
FIONA
da ignoriraš...bila bi luda da ignoriraš!!!!...nju treba naučiti pameti i ponašanju...ajme ja bi se potukla i završila na policiji da je meni tak odbrusila....kokoš bezobrazna!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu svegra)
Neposredna veza do poruke: 7
21.8.2009 17:05:15   
ivanaa
mozda je zenska bolesna u glavi pa treba doktora a ja joj joj malo sjeb..zivot pa napravim jos vece zlo.ma nije meni kaj ona mene vrijeda nekak sam odgudlala na tude jezike al ova ko da je pukkla totalnouser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
21.8.2009 18:49:04   
Lady3
aaaaaaaaa luđakinja glupauser posted image user posted image user posted image ..I ti si šutjela,tko dirne moju djecu dirnuo mi je sve..user posted image Ja bih vikala na nju pa baš me briga za sve ostalo..user posted image Šta koga briga kako se ti,ja i ostale oblačimo...ak mogu i želim nositi ću šta želim.Da želim prošetati ću se i sa vrećom na glavi i šta mi tko može.Za svoju lovu kupujem što želim i koliko želim.Trebala si joj reći što joj ide,ja bih se isto svaki dan našetavala ondje  i imala najljepši osmijeh na licu..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 9
21.8.2009 20:21:54   
mali_macic
koja ludjakinja, sto nju boli briga tko si, sto si i sto radis i kupujes, ja sigurno ne bi sutala. nemoj sada izbjegavat taj ducan jer inace je ona "pobjedila", samo nju ignoriraj i ako opet nesto kaze lipo potrazi sefa. koja koza bezobrazna, nevjerojatno.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 10
21.8.2009 20:23:34   
mariola
ona je isfrustrirana i ljubomorna kujauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 11
21.8.2009 20:27:51   
tikica_69
Probaj sa - gospodjo nisam ja kriva sto vi svom sefu ne date pa nemate ni za nepoderane carape - i to pred punim ducanom

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 12
21.8.2009 20:31:40   
curice
user posted image bravo tiki-lijep i pametan savjetuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 13
21.8.2009 22:32:58   
BUMBIKA
Nemogu vjerovati,koja glupača...uuuu ja bi joj svašta reklauser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 14
21.8.2009 22:37:15   
bomboncic02
Sad je kasno za bilo kakve savjete, ali ja bi na tvome mjestu samo ušutila, uputila se do nadređenog, dovukla ga ako treba za kosu i onda bi krenula paljba, ma ne bi dopustila da zucne niti ona a niti on, jer dobro znaju oni kakvi su im zaposlenici, a ono što najviše boli, rekla bi da ću na sva zvona razglasit kakva je to gamad i stoka da nitko ne dođe više u taj dućan, ma vrištala bi!!

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 15
21.8.2009 22:44:42   
mirna
ajme boze, trebala si odmah zvati sefa. pa zena te je osobno vrijedjala... mislim da za takvo ponasanje zasluzi otkaz... njen posao je da prodaje stvari, da te posluzi, a ne da kritizira kupce... ne mogu vjerovati...user posted image

mene je jednom tu u ducanu jedna zaspotala da zasto ja nosim zamazane plasticne boce (u bioaktiv bocama uvijek na kraju nesto ostane...) i poludila sam. osim mene je i neku staru zenu poslala doma da ispere bocu..user posted image ali stvarno skoro nista nije bilo u njima, samo kap..  vise nikada nisam isla u taj ducan, sva sreca da je jedan manji blizu.. iako je manji i mozda nema takav izbor, prodavacice su uvijek nasmjesene i ljubazne i razgovarajo s malim.. meni je to jako vazno...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 16
21.8.2009 22:49:41   
Anoniman
odvratna babetina! kaj joj je bilo? su joj hormoni pošandrcali ili je tolka kokoš da ni ne zna da ih ima u tijelu?

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 17
21.8.2009 22:58:35   
lavica81
koja krava!!!!!! e ja bi se ujutro stvarno napirlitala i sva ponosna prošetala tim supermarketom zajedno sa svojom napirlitanom djecomuser posted image
pa nek crkne

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
21.8.2009 23:33:54   
Ruža
Stvarno neugodna situacija. Sram ju bilo, bez obzira za koju lovu i u kakvim uvijetima radi ne može si dati za pravo takvo ponašanje.
Premda bi vjerojatno u toj situaciji reagirala kao ti, bilo bi mi žao da ne izgubi posao, iako ga nije vrijedna ako ga tako radi.

Samo luda mama...

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
22.8.2009 8:01:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!