|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vjerovali ili ne....?
1.3.2010 21:20:41   
ELENA35

Moji svi pred tv,bebači zaspali,a ja jedva dočekala doći da vam kažem šta mi se danas dogodilo...Lijepo vrijeme,ja šetam sa duplićima,uživamo napokon,i naiđem na susjedu,par kuća dalje od moje.Nakon par riječi o lijepom vremenu i djeci,kaže ona meni da nije tri noći spavala.Pošto je žena u 30-tim godinama,smatram da dobro spava,osim ako se ne sexa tri noći za redom u što sumnjam jer je i ona već 13 god u braku:)) I počne ona priču:da je gledala Nostradamusova proročanstva,i malo o poplavama,potresima,bolestima,kaže da je on predvidio da je totalni smak svijeta 21.12.2012.godine,i to ju je strašno pogodilo.Nisam baš sigurna dali da vjerujem,ali svakako mi to nije lijepo ni čuti.Dali vjerujete u taj konačni smak svijeta ili mislite kao i ja da nam se sve to već događa...?user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vjerovali ili ne....?
1.3.2010 21:24:30   
leilany
..vjerujem da nam se sve to vec polako dogada...sami si to radimo,a i jos nam majka priroda malo i pomaze....
...odo mi opet u ice age.....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 2
1.3.2010 21:25:19   
maja
A i ta se jadna opterećuje sa svačime user posted image  pa ne može spavat.
Nekako ne razmišljam o tome, znam da ćemo svi umrijeti, prije ili kasnije, na ovakav ili onakav način, a sad kad će i hoće li biti smak svijeta ma jednostavno se sa time ne želim opterećivati. Mislim da ćemo svi biti u istim govancima!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 3
1.3.2010 21:28:21   
Nika 24052006
A,ne znam što bi napisala...Nekako ne vjerujem u ta prročanstva.Nije li smak svijeta trebao biti i 2000 godine? Isto je kao Nostradamus prorekao...Nekako mi taj čiko puno mijenja te godineuser posted image Možda jednu i potrefiuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
1.3.2010 21:30:39   
ninolina
..vjerujem da nam se sve to vec polako dogada...sami si to radimo,a i jos nam majka priroda malo i pomaze....
...odo mi opet u ice age.....

potpisujem, ali... opet ali, nemam pojma nekad mislim da vjerujem a onda ne, neznam

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 5
1.3.2010 21:31:35   
pako
Ja kad o tome mislim pomalo me i je strah mogu reči ali opet nevjerujem da će sve nestati odjednom, neznam di bi nestalo sve! user posted image već nam se to sve polako događa, ovi potresi, poplave, tsunamiji(valjda se tak piše) i sve ostalo, ali i sami smo si krivi za sve, kak se mi ponašamo prema prirodi ona nam duplo vrača!
Vidjet ćemo, šta bude bit će!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
1.3.2010 21:37:33   
ELENA35
Sjećam se te 2000-te godine,dan prije tog "smaka" ja rodila Ivana, i čekala,čekala...ali hvala Bogu ništa se nije dogodilo.Kako da mi sad to nije u glavi,i kako razmišljati 20.12.2012.-dan prije "smaka"?user posted image Neki put je dovoljno da ti netko baci bubu u uho pa da se opterećuješ bespotrebno,ali...  

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 7
1.3.2010 21:47:19   
novamama
jednom u životu sam povjerovala takvoj gluposti, danima su me u horoskopu uvjeravali kako ću krepat kad mi saturn uđe u znak, kako će se sve preokrenuti naopako - nikad to neću zaboraviti, imala sam 17 godina i vjerovala u ta sr*nja...

uglavnom, kad sam ja skužila za ŠTO sam se ja grizla i umirala od straha, poludila sam samu na sebe i rekla e nećeš više...pa neće neko na mojim strahovima zarađivati pare...

isto i ovo...NE VJERUJEM U TAJ BULLSHITuser posted image  

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 8
1.3.2010 21:53:38   
dominik
sva ova srauser posted image šptresi, poplave i druge stvari su se desavale i prijasnjih godina i prijasnjih stoljeca ali nitko te nije "maltretirao" time na tv-u i radiju i svakim vijestima...sjecam se za vrijeme rata smo svi bili zakaceni za tv i radio i koga je onda zanimala amerika, peru ili kaj drugo...slusal si o ratu i meni je bilo ajme kaj cijeli svijet ratuje...sad kad su potresi poceli na drugom kraju svijeta odmah se vade neke statistike kak bu nama...jeb pa opce poznato je da je podsljemenska zona na samoj razdjelnici dviju ploca...dole makarsku drma svako malo...to nije od jucer niti ce biti 2012...to se uvijek desavalo...pa i sante leda su se lomile ali nije bilo takve tehnologije niti ljudi koji su bili tamo da bi to posvjedocili...mislim da imamo vaznijih problema u zivotu da bi se zamarali nekim prorocanstvima

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 9
1.3.2010 21:53:41   
Dajica
nemam pojma, ne zamaram se tim stvarima, mislim da su ljudi možda sad više zabrijali oko toga zbog svih ovih potresa. Ja osobno mislim da su sve to normalne pojave koje su se uvijek događale na zemlji, milijunima godina, normalno je da se zemlja pomalo mijenja, nismo mi baš tako krivi za to kako nas uvjeravaju. a baš da će biti neki smak svijeta jednog točnog dana, iskreno sumnjam u to. čak sam čitala da će 2012. godine započeti jedno novo doba na svijetu, bolje društvo, to bi bilo super jer ovo je katastrofa, eto ja to čekam, bolje ljude jer mi je ovih zbilja već dosta, a ne smak svijeta.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 10
1.3.2010 21:56:41   
malizia
IZVORNA PORUKA: ELENA35

Moji svi pred tv,bebači zaspali,a ja jedva dočekala doći da vam kažem šta mi se danas dogodilo...Lijepo vrijeme,ja šetam sa duplićima,uživamo napokon,i naiđem na susjedu,par kuća dalje od moje.Nakon par riječi o lijepom vremenu i djeci,kaže ona meni da nije tri noći spavala.Pošto je žena u 30-tim godinama,smatram da dobro spava,osim ako se ne sexa tri noći za redom u što sumnjam jer je i ona već 13 god u braku:)) I počne ona priču:da je gledala Nostradamusova proročanstva,i malo o poplavama,potresima,bolestima,kaže da je on predvidio da je totalni smak svijeta 21.12.2012.godine,i to ju je strašno pogodilo.Nisam baš sigurna dali da vjerujem,ali svakako mi to nije lijepo ni čuti.Dali vjerujete u taj konačni smak svijeta ili mislite kao i ja da nam se sve to već događa...?user posted image

hahha ženo je me nasmiija, ja ne vjerujem i sigurna sam neće biti, a pogotovo 2012user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 11
1.3.2010 22:02:39   
ELENA35

Slažem se sa vama,iskreno,sad mi je puno lakše.Nego da ja vas nasmijem jednom pričom koju mi je ispričala moja pokojna majka,tko zna,svašta je moguće pa da se pripremimouser posted image .Ona mi je rekla da naši stručnjaci za NLO komuniciraju već desetljećima sa vanzemaljcima,i da su ti vanzemaljci naši prijatelji koji "paze"na nas,i kad dođe taj "smak svijeta" oni će doći i evakuirati gore u svemir tko bude želio preživjeti.Ne mogu da se i sad tome ne nasmijem,oprosti mi majko,ali...user posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

(Odgovor članu Dajica)
Neposredna veza do poruke: 12
1.3.2010 22:04:43   
dominik
user posted image ja se slazem da postoje...ali tko smo mi da bi oni nama pomagali...baka voli sf zakon...ona je mm-u idol :))

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 13
1.3.2010 22:07:15   
novamama
IZVORNA PORUKA: dominik

user posted image ja se slazem da postoje...ali tko smo mi da bi oni nama pomagali...baka voli sf zakon...ona je mm-u idol :))

i ja sam fan zvjezdanih stazauser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
1.3.2010 22:11:05   
malizia
IZVORNA PORUKA: ELENA35

Slažem se sa vama,iskreno,sad mi je puno lakše.Nego da ja vas nasmijem jednom pričom koju mi je ispričala moja pokojna majka,tko zna,svašta je moguće pa da se pripremimouser posted image .Ona mi je rekla da naši stručnjaci za NLO komuniciraju već desetljećima sa vanzemaljcima,i da su ti vanzemaljci naši prijatelji koji "paze"na nas,i kad dođe taj "smak svijeta" oni će doći i evakuirati gore u svemir tko bude želio preživjeti.Ne mogu da se i sad tome ne nasmijem,oprosti mi majko,ali...user posted image user posted image user posted image user posted image

baka bi bila dobar pisac sf romana user posted image , draga moja  jedan fizičar je nedavno rekao  u slučaju da asteroid krene na Zemlju, a prekasno je za njegovo rušenje u zraku da je on siguran da bi Bog taj isti asteroid srušija, nije tema, ali ja se s tim slažem i sigurna sam u to, a za vanzemaljce ne vjerujemuser posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 15
1.3.2010 22:12:52   
dominik
IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: dominik

i ja sam fan zvjezdanih stazauser posted image

ima vas jos ha? hehehe

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 16
1.3.2010 22:14:09   
Zvonki
Ne želim zvučati sada previše načitana, ali ja vjerujem samo babi Vangi user posted image user posted image user posted image
Kakav Nostradamus user posted image

Ps. Ne vjerujem u smak svijeta kao takav. Ako bude, voljela bi da Bog baci brdo ćevapa i luka na nas da umremo dostojanstveno

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Dajica)
Neposredna veza do poruke: 17
1.3.2010 22:14:26   
Domy
skeptik sam što se tiče tih stvari...apsolutno ne razmišljam o tim stvarima..jer ako počnem o tome razmišljat tad ču se i počet bojit..user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 18
1.3.2010 22:19:43   
ELENA35

user posted image zvonki,nasmijala si me do suzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,slažem se s tobom.

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
1.3.2010 22:20:00   
evanda
E, da
Moja prijateljica je bila u pravoj komi zbog istog lika,Nostradamusa
Toliko se izbedirala da je pomišljala na najgore
Zato ne volim te "nezemaljske" stvari

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 20
1.3.2010 22:28:53   
L.P.

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ne želim zvučati sada previše načitana, ali ja vjerujem samo babi Vangi user posted image user posted image user posted image
Kakav Nostradamus user posted image

Ps. Ne vjerujem u smak svijeta kao takav. Ako bude, voljela bi da Bog baci brdo ćevapa i luka na nas da umremo dostojanstveno

E jesi opičana...Ha ha ha ha brdo čevapa!!.....Joj boli me stomak od smijanja!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja nevjerujem u te gluposti,nikakva proročanstva,horoskope,astrologiju i kojekakve pizuser posted image ,sami se polako uništavamo zagađivanjem okoliša i bla-bla,ali ne razmišljam o tome.Bit će nam kak nam Bog da!!!!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 21
1.3.2010 23:00:44   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: maja

A i ta se jadna opterećuje sa svačime user posted image  pa ne može spavat.
Nekako ne razmišljam o tome, znam da ćemo svi umrijeti, prije ili kasnije, na ovakav ili onakav način, a sad kad će i hoće li biti smak svijeta ma jednostavno se sa time ne želim opterećivati. Mislim da ćemo svi biti u istim govancima!

baš tako ,govna nam ne ginu user posted image ako i bude smak svijeta,jbg svi ćemo skupa za par sekundi i ćao miki!! user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 22
1.3.2010 23:04:40   
novamama
Ako bude, voljela bi da Bog baci brdo ćevapa i luka na nas da umremo dostojanstveno

user posted image user posted image user posted image

i koju litru pive!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 23
1.3.2010 23:05:24   
dominik

Ako bude, voljela bi da Bog baci brdo ćevapa i luka na nas da umremo dostojanstveno

i koju litru pive!
user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 24
1.3.2010 23:05:57   
Zvonki

i koju litru pive!

A buuude. Ipak je Bog muško user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!