Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 17.1.2014 11:23:22
|
|
|
|
Ela28
|
Ima toga još :) https://www.askgfk.hr/index.php?id=7&L=hr Tu sam registrirana od 05/2013 i do sada sam dobila 250 kn u bonovima zaista nije loše Za ovu tvoju drugu nisam čula budem bacila pogled hvala
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 23.1.2014 21:08:18
|
|
|
|
dancy13
|
Ovo me zanima, bas cu pogledati, hvala na linkovima.
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 24.1.2014 17:52:32
|
|
|
|
Mirda3
|
Je ima puno njih ali kako vidim po bonovima samo mi Askgfk uredno šalje ankete i za par mjeseci sam dobio 2 bona po 100 kn :) ovi ostali slabo i prijavili smo se za panel kućanstva pa to popunjavamo
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 24.1.2014 21:49:04
|
|
|
|
dancy13
|
Registrirala sam se na Askgfk
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 10:23:49
|
|
|
|
monstrum
|
Ja sam registrirana na askgfk i dosad sam dobila bon koji sam naravno iskoristila u Mulleru ..taj mi je nakako najdraži. Registrirana sam i na mindtake-u ( evo link http://www.mindtake.com/ ) već preko godinu i pol, ali nemam ni pola bodova potrebnih za bon..nekako mi na oba portala ankete rijetko dolaze-zna se desiti da po tri mjeseca ne dobijem anketu. Kad je dobijem sretna ko malo dijete, kao skupiti ću nešto bodova, a kad ono- izbaci me na kon 3 pitanja.. takve sam ja sreće Marketagent me isto nevoli- u dvije godine dobila sam 2 ankete
< Poruku je uredio monstrum -- 28.11.2014 10:27:39 >
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 17:27:44
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum Ja sam registrirana na askgfk i dosad sam dobila bon koji sam naravno iskoristila u Mulleru ..taj mi je nakako najdraži. Registrirana sam i na mindtake-u ( evo link http://www.mindtake.com/ ) već preko godinu i pol, ali nemam ni pola bodova potrebnih za bon..nekako mi na oba portala ankete rijetko dolaze-zna se desiti da po tri mjeseca ne dobijem anketu. Kad je dobijem sretna ko malo dijete, kao skupiti ću nešto bodova, a kad ono- izbaci me na kon 3 pitanja.. takve sam ja sreće Marketagent me isto nevoli- u dvije godine dobila sam 2 ankete Daj mi svoj e-meil pa ti pošaljem pozivnicu za ipos pa ja dobijem 3 boda evo baš muž otišao u Lidl dobili smo 2 bona po 80 kn
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 17:32:26
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: Ela28 Daj mi svoj e-meil pa ti pošaljem pozivnicu za ipos pa ja dobijem 3 boda evo baš muž otišao u Lidl dobili smo 2 bona po 80 kn Jooj ipsos...na to sam zaboravila- i u to sam se uključila još kad sam bila na strogom mirovanju...nije mi došla anketa sigurno 10 mjeseci pa sam ih smetnula s uma ...sorry..ni oni me nevole..
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 17:37:03
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum IZVORNA PORUKA: Ela28 Daj mi svoj e-meil pa ti pošaljem pozivnicu za ipos pa ja dobijem 3 boda evo baš muž otišao u Lidl dobili smo 2 bona po 80 kn Jooj ipsos...na to sam zaboravila- i u to sam se uključila još kad sam bila na strogom mirovanju...nije mi došla anketa sigurno 10 mjeseci pa sam ih smetnula s uma ...sorry..ni oni me nevole.. A ja htjela zaraditi 3 boda
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 21:37:42
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: Ela28 A ja htjela zaraditi 3 boda ma naći ćemo mi još neku stranicu s anketama, pa ćemo se međusobno pozvati
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 28.11.2014 23:05:09
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum IZVORNA PORUKA: Ela28 A ja htjela zaraditi 3 boda ma naći ćemo mi još neku stranicu s anketama, pa ćemo se međusobno pozvati Hehe na sve sam prijavljena
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 30.11.2014 17:18:04
|
|
|
|
Ela28
|
Eto ako ima netko da nije registriran na iposu neka mi pošalje svoj e-meil jer mi fali još 6 bodova za bon a anketa nikako da dođe
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 22:55:58
|
|
|
|
Ela28
|
Curke koje pišete i vodite dnevnik panel kućanstva za GFK .Jeste mijenali bodove što se uzimali ? Ja pišem godinu i pol dana imam preko 2000 bodova i nisam još ništa naručivala. Čekam Božić i novi katalog
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 23:05:14
|
|
|
|
SILVA123
|
Ja ispunjavam nešto manje od godine dana i nemam pojma gdje mogu provjeriti koliko bodova imam. I gdje je taj katalog? Slabo stignem pratiti
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 23:13:13
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: SILVA123 Ja ispunjavam nešto manje od godine dana i nemam pojma gdje mogu provjeriti koliko bodova imam. I gdje je taj katalog? Slabo stignem pratiti Misliš baš na panel kućanstva ? Oni jednom godišnje šalju taj katalog oko Božića i Nove godine . A za ankete nema darova nego poklon bon za trgovinu :)
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 23:13:47
|
|
|
|
Ela28
|
A za stanje bodova ja tri puta godišnje dobijem pismeno stanje .
< Poruku je uredio Ela28 -- 12.7.2015 23:17:34 >
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 12.7.2015 23:35:35
|
|
|
|
zima1995
|
Ja sam tek krenula popunjavati Panel kućanstva, tako da vam baš ne mogu puno pomoći, ali mi za sada sve to prekomplicirano izgleda
|
|
|
|
RE: zarada na netu ispunjavanjem anketa 13.7.2015 7:17:27
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: SILVA123 Ja ispunjavam nešto manje od godine dana i nemam pojma gdje mogu provjeriti koliko bodova imam. I gdje je taj katalog? Slabo stignem pratiti Dobiješ tri puta godišnje stanje bodova na email, ali u svakom trenutku možeš nazvati na njihov info broj ili poslati email, s upitom koliko imaš bodova i reći će ti
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!