Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 9:05:40
|
|
|
|
ninolina
|
ma seronja od ministra.... nadam se da ipak neće doći do toga iako sumnjam jer je najavljeno i zatvaranje bolnica i to kao hitno
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 9:18:21
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma seronja od ministra.... nadam se da ipak neće doći do toga iako sumnjam jer je najavljeno i zatvaranje bolnica i to kao hitno da on tako planira ušteditiiiiiii?????????? a kako ?tako što ne bude bilo mjesta po bolnicama....
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 9:19:51
|
|
|
|
ninolina
|
da on tako planira ušteditiiiiiii?????????? a kako ?tako što ne bude bilo mjesta po bolnicama.... ma idiot...štedi tako da nas pljačka jer čemo biti prisiljeni platiti da bi došli do reda i mjesta u bolnici
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 9:23:03
|
|
|
|
osobno
|
a na kome će uštedit ako ne na dici, bolesnima i starima? ima jedna pisma...gdje je nestao čovjek?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 9:23:17
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ninolina ma seronja od ministra.... nadam se da ipak neće doći do toga iako sumnjam jer je najavljeno i zatvaranje bolnica i to kao hitno da on tako planira ušteditiiiiiii?????????? a kako ?tako što ne bude bilo mjesta po bolnicama.... a gdje ide ova država......u 3 pm
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 9:23:35
|
|
|
|
lee
|
užas....kako žalosno...koja smo mi država...i oni misle ušedjeti....na čemu
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 9:24:30
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice a gdje ide ova država......u 3 pm baš tamo
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 10:03:36
|
|
|
|
leilany
|
svasta...umjesto da se rodilista otvaraju,moderniziraju... ...mi se vracamo u kameno doba... -dobar dan..vi ste dosli? -da ja bi rodila... -aha evo samo malo... -znate,ja zelim nesto protiv bolova! -odmah!!! -tuup- sa toljagom po glavi... (mislim nije smjesno,al jbga)
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 10:56:52
|
|
|
|
marija0
|
molim!!!!!! pa bili su rekli da neće nebi ni ja u split ovde mi je bilo super!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 11:04:21
|
|
|
|
sig
|
Ma oni nisu normalni!!!! Neka sebi smanje plaće, pa će imati za održavanje rodilišta!!! I tako će prenatrpati Splitsko rodilište i što onda... žene će rađati na hodnicima AKO SU ONI NORMALNI - BOLESNIH NEMA!!
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 11:13:40
|
|
|
|
Anoniman
|
a još malo pa ćemo opet rađat doma, pa ko živ ko mrtav... ma ljudi... briga njih za natalitet! njih je samo briga za njihov džep! gade mi se.
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 11:17:30
|
|
|
|
mišica 666
|
ja recimo do splitskog rodilišta imam u najboljim uvjetima bar sat i pol vožnje a ljeti bar 3 sata. ma mislim umjesto da uživam ovaj mjesec do poroda totalno me šokiralo . i naše rodilište u makarskoj je prijatelj djece po unicefu ali eto to očito nije dovoljno dobro za našeg ministra.
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 11:22:18
|
|
|
|
marija0
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 ja recimo do splitskog rodilišta imam u najboljim uvjetima bar sat i pol vožnje a ljeti bar 3 sata. ma mislim umjesto da uživam ovaj mjesec do poroda totalno me šokiralo . i naše rodilište u makarskoj je prijatelj djece po unicefu ali eto to očito nije dovoljno dobro za našeg ministra. da i ja isto...ma katastrofa...... a ovde se svi brinu o tebi, pitaju te, pričaju sa tobom, pomažu ti, beba sa tobom, sve 5 a tamo ko te šta pita...ma..................
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 11:27:16
|
|
|
|
pako
|
Ma mislim koje su to budalaštine, umjesto da otvore još rodilišta da ima mjesta da žene ne rađaju po hodnicima oni ih zatvaraju, prestrašno
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 12:25:32
|
|
|
|
cuba
|
užas
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 13:24:43
|
|
|
|
Bebys
|
kakav idio.............. i peeeeeeeeeeddddddddddeeeeeeeee.................... o boze sacuvaj...
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 13:25:24
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi a još malo pa ćemo opet rađat doma, pa ko živ ko mrtav... ma ljudi... briga njih za natalitet! njih je samo briga za njihov džep! gade mi se. bas tako
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 11.5.2010 17:40:00
|
|
|
|
novamama
|
to je nova pronatalitetna politika
|
|
[Obrisani korisnik] 11.5.2010 17:44:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 15.5.2010 22:12:18
|
|
|
|
mišica 666
|
evo danas smo imali mirni prosvjed skupljeno je oko 1500 potpisa protiv zatvaranja rodilišta ne želimo se pomiriti sa sudbinom našeg rodilišta i nadam se da ćemo uspjeti nešto promjeniti.
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 15.5.2010 22:48:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne smijem ni reći , pa bolje da budem pristojna. Držim fige da vam se rodilište ne zatvori!
|
|
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 16.5.2010 8:52:58
|
|
|
|
pikachu
|
Ja stvarno ne kužim odakle mu takve ideje... Moja mama je rođena u Makarskoj prije više od 50 godina... Pa zar sada nije veća potreba kada i više ljudi gravitira istom tom rodilištu???!!!! Za ovog čovjeka više nemam riječi...
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 16.5.2010 9:05:09
|
|
|
|
mišica 666
|
evo samo još jedna napomena od kad se otvorilo naše rodilište nije bilo ni jednog smrtnog slučaja ni majke ni djeteta pa onda o kakvoj sigurnosti milinović prića
|
|
RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj 16.5.2010 10:22:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma seronja od ministra.... nadam se da ipak neće doći do toga iako sumnjam jer je najavljeno i zatvaranje bolnica i to kao hitno
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!