cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

čišćenje kade

clock-img

25.03.2010, 07:38

clock-img

zara13

pencil-img

817

neznam jel toga ima il kud bi svrstala to pitanje.ovako .:kupili smo stan i nismo kupaonu renovirali još  a kada je u njoj su mješali očito cementa il tako nešto (tako su nam rekli vlasnici)ostalo je u kadi tako siva fleka ja sam to ribala sa domestosom sa svime probala i nejde.zna možda netko šta bi pomoglo.nije baš lijepo za vidjet bar meni a neznam kako njima nije smetalo.

clock-img

25.03.2010, 07:42

clock-img

danery

pencil-img

10504

probaj ubaciti sode bikarbone i na nju nacijediti limunov sok...soda je abrazivna,a l.sok će sve zapjeniti pa možda i fleka ode...dobro istrljaj spužvicomi isperi...

clock-img

25.03.2010, 07:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

25.03.2010, 08:15

clock-img

Thea

pencil-img

4043

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nemam ti pojma. Isprobaj sve redom. Cilit inače sve skine. Plastična kada ? Ako se upilo u plastiku ne vjerujem da ćeš moći izvući fleku(možda je i njima smetalo,ali nisu je mogli oprati).

slažem se sa cvrle jer plastika upije tako da što god probaš nećeš uspjeti,a ako nije plastična isprobavaj sve redom...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

25.03.2010, 08:38

clock-img

novamama

pencil-img

8532

cement je zeznut....pogotovo ako ga ima više...

probaj otići u građevinsku apoteku i traži nešto za to...

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

25.03.2010, 10:16

clock-img

koka

pencil-img

10266

Probaj ovako : kupi alkoholni ocat i namoči vatu , al dobro. Stavi na tu fleku i drži dosta(svako toliko pokukaj dali ide ća fleka) ja sam u školci crnu crtu od kamenca tako skinula a ničim nije htijela dole. Pustila sam cijelu noć. pa vidi dali će otiči. Meni je puno puta pomoglo.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

25.03.2010, 10:42

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

samo PERIL kupi i nema problema...nadam se da ga jos ima za kupiti ...ne da cisti...nego blista...

clock-img

27.03.2010, 15:44

clock-img

zara13

pencil-img

817

hvala pokušat ču ,pokušala sam i sa solnom kiselinom nešto sam  uspijela skinuti ne baš sve ima još okolo po rubovima .

clock-img

12.04.2010, 18:17

clock-img

ema st

pencil-img

177

IZVORNA PORUKA: koka

Probaj ovako : kupi alkoholni ocat i namoči vatu , al dobro. Stavi na tu fleku i drži dosta(svako toliko pokukaj dali ide ća fleka) ja sam u školci crnu crtu od kamenca tako skinula a ničim nije htijela dole. Pustila sam cijelu noć. pa vidi dali će otiči. Meni je puno puta pomoglo.

Ovako i ja radim i sve skida,malo smrdi al učinak je odlićan.