Dragi tate, koja su vaša zaduženja u njezi i odgoju djece?
Radite što stignete ili imate svoja zaduženja?
REBEKA 20.07.2012.
[Sadržaj poruke je obrisan]
tako i mm kaže...šta god kažem uvijek sam napadnut
ti pitaš,odgovoriš sama i onda se još naljutiš a ja ništa nisam rekao
meni mm puno pomaže oko male...priprema sve za kupanje dok ju ja skidam,pravi hranu dok je kupam,
kad završim s kupanjem sve sklanja...dom je bila manja ju je nosao dok ne podrigne, zabavlja ju,ludira se s njom
a što se tiče kuće mi uvijek spremamo skupa,ja brišem prašinu i slažem dok on usisa kuću,ja operem kupatilo,on podove...kud brže završimo kud se oboje osjećamo korisnim
pusa mm
kad bi meni moj pomagao oko kućanskih poslova tako UH MILINE
a da nemamo različita mišljenja nebi nam bilo zabavno
He,he..vidi tata što su ti pohrlili odgovoriti anne
Mogu ja u ime mm?
Kada je bila beba imali smo uhodane rituale(on puni kadu za kupanje dok ju ja skidam,ili on napravi mlijeko dok ju ja previjem i sl),
moj mm i dalje to radi, a ja se pametno sklanjam s puta i ne javljam se da bi ja to preuzela
uz to kupi jana svaki dan iz vrtića (ja ga odvedem u vrtić) i onda budu još pola sata skupa vani u šetnji i čekaju mene....
i kod nas je češće tata dežurni policajac jer mama je dosta popustljiva na svoj janića pa kada nešto jana treba naučiti, onda je mm tu punooooo bolji....
sad je jan u fazi da mu je tata jakoooooo važan pa ja uživam....često kada mu skače po glavi i njih 2 divljaju, ja kažem: a ha-jel sad znaš kako je meni bilo, nisam ni na wc mogla bez jana