cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Žuta minuta

clock-img

12.02.2009, 21:39

clock-img

anne

pencil-img

8091

Kako se ponašate kad dijete ulovi žuta minuta - kad trči minutama, vrišti, skače...
Ja ovisno o tome spava li Sami ili ne je stišam. Ako je budan i nije vrijeme za mir u zgradi pustim ju i pošaljem u sobu. Sad već ode i sama, tamo se izvrišti ili iskače i vrati se sa osmijehom.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

12.02.2009, 22:05

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

vičemuser posted image kod nas ništa ne pali,sve isprobala i ništa.L.je jako živahno i radoznalo dijete,sto stvari radi odjedanput..Samo od gledanja se umorim..user posted image  

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

13.02.2009, 00:55

clock-img

tiha

pencil-img

10103

kod moje nisse isto zna bit kad nista nepali onda vicem al svejedno nepali...trebala bi maznut normabelcek i sve bi mi bilo ravnouser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

13.02.2009, 10:13

clock-img

božica

pencil-img

8832

ajme di si me našla
u zadnjih par dana je borba borba borba borba..
jao meni ne znam više šta i kakouser posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

13.02.2009, 10:50

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Moji imaju zutu minutu kad se medjusobno posvade. Onda ja lijepo kazem, ajde vi lijepo svaki uzmite jedan noz pa se pokoljite, to ce biti medjusobno umorstvo, ja necu zbog vas morati odlezati i zivjeti cu do kraja zivota u miru, tisini.... bez urlanja, galame i vasih gluposti. I tu onda obicno stane.
Grozna sam, ali je ucinkovito

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......