pročitala to danas kada sam upalila internet ali nisam znala da je TO moguće
i ako bi mi se tako desilo neznam da li bi mogla nakon 3 godine da se odreknem jednog djeteta iako on ne bi bio moj
Realno je moguće
Ivanaa
da ..1:100000000000000000000000000000000000000000.........
ovak i ja mislim isto...samo da se novine proda nema veze sta pisu ...mislim jedio u ludilu..neznam mozda sam ja luda
Preljub: Muž otac jednog, a ljubavnik drugog blizanca
Muškarac je već duže vrijeme sumnjao kako ga žena vara te je dao napraviti DNA test. Utvrđeno je testom kako je on otac samo jednog blizanca
08:00 | 30.01.2010. | Piše: Đurđica Sarjanović
Muškarac iz Turske dao je napraviti DNA test na trogodišnjim blizancima jer je već duže vrijeme sumnjao kako ga žena vara. Testom su utvrdili kako je on otac samo jednog dječaka, a otac drugog je nepoznat, prenosi agencija AFP. Rezultat je potvrdio i forenzički medicinski institut. Njegova se supruga navodno nastavila viđati s dečkom s kojim je hodala prije nego su je roditelji prisilili da se uda za sadašnjeg muža. Suprug je zadržao dječaka za kojeg je potvrđeno da mu je otac, a drugog dječaka se odrekao. Ženi je njegova obitelj prijetila smrću, zbog čega je dobila sudsku zaštitu prilaska. Rijetko se dogodi da blizanci imaju različite očeve, ali slučaj nije nemoguć. Profesor ginekologije na sveučilištu u Ankari, Rusen Aytac (na slici), rekao je kako je trudnoća pri kojoj svako jajašce ima različiti genetski materijal moguća ukoliko žena ima seksualne odnose s dva različita muškarca u kratkom periodu.