Evo naš grad i Samobor daju pomoć za školarce u iznosu od Jaska 700 kn a Samobor 500....Pravo imaju oni koji imaju više djece od torje, socijalni slučajevi, djeca branitelja, Ako po članu kućanstva ne prelazite 1800 kn...dali vaši gradovi daju pomoć u bilo kojem smislu...
A kako gledam ove godine nam je upisano samo 67 prvašića inače ta brojka prelazi i 100 sada ih je sve manje i manje...
ne mislim za socijalne slučajeve i djecu branitelja, nego za one koji imaju više od 3 djece....Trebali su onda napraviti neku skalu pa svih pomagati, npr one parove koji imaju 1 dijete sa 100 kn, a koji imaju 3 djece sa 500 kn...Po meni je to opet diskriminacija jer svako dijete bi trebalo imati pravo na pomoć, nije dijete krivo ako je jedinac....Jer možda netko tko ima 3 djece je imućniji i manje mu treba pomoć, nego npr jedincu kojem je npr samo jedan roditelj zaposlen....A šta je sa samohranim majkama???
U svakom slučaju, drago mi je za tebe da ćete dobiti pomoć
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: Njofra
IZVORNA PORUKA: Thea
IZVORNA PORUKA: njanja
ma meni je to malo nepošteno....
ne mislim za socijalne slučajeve i djecu branitelja, nego za one koji imaju više od 3 djece....Trebali su onda napraviti neku skalu pa svih pomagati, npr one parove koji imaju 1 dijete sa 100 kn, a koji imaju 3 djece sa 500 kn...Po meni je to opet diskriminacija jer svako dijete bi trebalo imati pravo na pomoć, nije dijete krivo ako je jedinac....Jer možda netko tko ima 3 djece je imućniji i manje mu treba pomoć, nego npr jedincu kojem je npr samo jedan roditelj zaposlen....A šta je sa samohranim majkama???
U svakom slučaju, drago mi je za tebe da ćete dobiti pomoć
Samohrani roditelji svi dobiju po 700 kn bez obzira na prosjek plaće,tako je bilo i prošle godine,ove godine su još dodali roditelje sa troje i više djece i to samo ako imaju prosjek do 1800 kn po članu
Baš sam danas dignula potvrde u školi za klince i tih 700 kn po djetetu će mi super dobro doći za nabavku još ostatka stvari za školu..