cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Dječje buce

clock-img

12.11.2010, 10:30

clock-img

Marcus

pencil-img

376

S obzirom na veliku kolicinu ženske populacije, učinilo mi se ovo zgodnije pitati tu nego na HAK-ovom forumu user posted image
Naime, imam zadatak kumovoj curici kupiti buce za snijeg br. 30, pa dajte pomozite gdje da jedan zbuneni muskarac to nadje u našoj metropoli, onak u pola sata?
Hvala unaprijed na pomoći!

clock-img

12.11.2010, 10:33

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ciciban, Planet obuća, možda Turbo limač

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

12.11.2010, 17:28

clock-img

Marcus

pencil-img

376

Maja hvala, nasao sam u Pitarellu!
Ostalim tetama porucujem da nekad i muskom treba pomoc, zalosno da je samo Maja primjetila da je trebam.

clock-img

12.11.2010, 19:12

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ostale tete vjerovatno kao i ja nisu odgovarale jer sam ja istu temu postavila neki dan,da si malo preletio po forumu nasao bi tu temu sa puno odgovora user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

12.11.2010, 20:25

clock-img

Marcus

pencil-img

376

Ako je u tom slucaju obicaj ignorirati nekoga, a ne mu eventualno zalijepiti link, onda ok. Prihvacam ovaj odgovor kao tocan.

clock-img

12.11.2010, 21:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

eeeeeeee ja bi ti rado bila zaljepila link ,al ne znam user posted image jednom mi usplelo al vise nece user posted image
sorry nemoj se ljutiti ipak smo mi žene user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."