cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Dječji "posao"

clock-img

12.02.2009, 22:25

clock-img

anne

pencil-img

8091

Imaju li vaša djeca zaduženja kod kuće?
U čemu vam pomažu?
Kad ste s njima počeli?

Petra vadi veš iz vešmašine, dodaje mi kavčice kad ga stavljam sušiti, dodaje mi suđe iz suđarice, pribor za jelo (osim noževa) sprema sama, usisava nakon mene "da popravi", dodaje mi bracine pelene...
Sve je počela sama. Sad je to već rutina. Kako se čega primam ona pomaže.user posted image  

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

13.02.2009, 00:50

clock-img

tiha

pencil-img

10103

obavezno usisava prije mene,stavlja sude u perilicu ponekad i vadi, obavezno postavi stol to je samo njen posao inace se ljuti,strasno voli s tatom spremat odjecu dok tata to mrziuser posted image ali radi nje to radi a mama sretna user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

13.02.2009, 07:39

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Moji rade sve naravno koliko su raspoloženi pomoći mi. Od usisavanja do pospremanja soba, suđa 

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

13.02.2009, 10:06

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: anne

Imaju li vaša djeca zaduženja kod kuće?
U čemu vam pomažu?
Kad ste s njima počeli?

Petra vadi veš iz vešmašine, dodaje mi kavčice kad ga stavljam sušiti, dodaje mi suđe iz suđarice, pribor za jelo (osim noževa) sprema sama, usisava nakon mene "da popravi", dodaje mi bracine pelene...
Sve je počela sama. Sad je to već rutina. Kako se čega primam ona pomaže.user posted image  

To i moja sve radi samo ne pelene još. To ćemo tek vidjeti.

H 07 E 09

clock-img

13.02.2009, 10:10

clock-img

božica

pencil-img

8832

Moja bi isto tako nekaj prtljala sa mnom

idem micat rit...

clock-img

13.02.2009, 10:51

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Sami spemaju svoju sobu svaki dan, subotom generalku u njoj rade. POmognu mi oprati sudje i odnijeti smece. Tu i tam ih posaljem u ducan. Najveca obaveza im je njihov pas i za sada su ok sto se toga tice. Najgore im je spremanje sobe user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......