Evo ovdje mozemo na jednom mjestu skupiti preporuke za jeftiniji avio prijevoz.....
Tko je u zadnje vrijeme negdje putovao avionom, neka nam da svoju preporuku ako je bio zadovoljan.
I ja cu malo o tome:
Slovački niskotarifni avioprijevoznik
SkyEurope je ponudio karte po cijeni već od 19 eura u jednom smjeru s uključenim pristojbama. Cijene vrijede za letove rezervirane do nedjelje, 15. ožujka, a karte se mogu koristiti od 23. ožujka do 24. listopada ove godine.
I britanski
IZVORNA PORUKA: njanja
mm i ja smo za 1. god braka (2007) išli u london sa easyjetom sa krka.....
2 povratne karte su nas došče 1.500 kn što ako usporediš sa autobusnom do zagreba se samo nasmiješ
Letili smo sa krka, od kuće nam je do krka trebalo pola sata, a za 2 h smo već bili u Londonu, tj Lutonu....S Lutona je organizirani prijevoz (razni autobusni prijevoznici) do Londona koji traje 1 h.....a onda smo od stanice busa do hotela tube-om....ja sam se tako dobro pripremila i sve organizirala da nismo imali aposlutno nikakvog problema, a sa easyjetom bi opet išla....
I da, moram se pihvaliti da su me pustili u kokpit aviona sa prezgodnim pilotom koji mi je objašnjavao koji putem ćemo letjeti....idem staviti sliku iz kokpita u album