cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kupujmo Hrvatsko - čuvajmo naša radna mjesta

clock-img

02.12.2008, 14:53

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Već sam jednom otvorila sličnu temu, ali u onom napadu na RR mislim da je izbrisana. Kako je ta reklama ponovno aktualna kako utječe na vas?
Mene onako štrecne malo i moram priznati da pazim kod kupovanja da kad god mogu biram naše, domaće proizvode. A vi?

Samo luda mama...

clock-img

02.12.2008, 15:13

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Uvijek nastojim kupiti hrvatski proizvod,nekako smatram da samim time pridonosim našem gospodarstvu i ekonomiji...
Izbjegavam koliko je to god moguće kupovati strane proizvode (o namirnicama pričam)...
Smatram da Hrvatska ima vrlo kvalitetne tvrtke kao i proizvode ...
Iako,još treba poraditi na poboljšanju nekih proizvoda,kao i na samo pakiranje...
Smetaju me neki proizvodi koji nemaju jednostavan patent za otvaranje,dok se vani takvo što proizvodi već godinama...
Ali,trude se user posted image ...

clock-img

02.12.2008, 19:20

clock-img

božica

pencil-img

8832

neku vrijeme me to držalo pa pustilo i sad me već duže vrijeme popustilo..moram se opet trgnutiuser posted image

idem micat rit...

clock-img

02.12.2008, 21:46

clock-img

dami

pencil-img

2750

Smatram da su naši prizvodi daleeeko kvalitetniji ud uvoza i nastojimo uvijek kupovati naše proizvode. user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

02.12.2008, 22:02

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: Candy

Smatram da Hrvatska ima vrlo kvalitetne tvrtke kao i proizvode ...

slažem se...
ali ne držim se toga da kupujem što više hrvatskih proizvoda...razlog: jer su jednako skupi kao i uvozni.....npr kraševa čokolada koja je bila pred par godina 5 kn, sada je isto kao i milka, a milka je ipak milka (meni finija)....
naši proizvodu su jednostavno bezobrazno skupi i to je razlog zbog čega mnoge izbjegavam kupiti.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

02.12.2008, 22:10

clock-img

mirna

pencil-img

8134

njanja jeftiniji su u slo. user posted image   MM kaze: kupujem hrvatsko u slo...user posted image

ja kupim ono sto mi je dobro: milka mi je npr. bolja od dorine... ali kupujem i puno domacih proizvoda, za koje znam da su ok.user posted image

Zadnji članci

article-img