Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Moja frendica je radila na organizaciji toga...pa nisam nasjedala, jer znam da je to samo skupljanje love...
02.12.2008, 12:58
troubled
7104
nisam nasjela...od prvog dana kad su krenule te emisije diže mi se kosa na glavi... trebalo je par ozbiljnih razgovora s paulom da joj dokažem da je sve to samo zamka za naivne... ali uspjela sam, bogu hvala... sad i ona čim vidi da je neka krenula mijenja program
02.12.2008, 13:02
mirna
8134
cure drage moje naivne...
dok smo zivjeli u njemackoj sam tamo na tv vidjela slicne fore i cudila se tko uopce zove... oni cekaju da se nakupi toliko i toliko poziva da zasluze toliko i toliko novca i tek onda nekog puste u eter..
ej da li ste cule ovu foru u vezi slicnog kviza na BIH:
[ovo nije vic. ovo se dogodilo.]
Nekidan, oko 21h na bosanskoj TV (FTV??)
Neki bosanski kviz slican miljunasu, zoves telefonom i dizes lovu. Javlja se tip - Derim, pogadja pitanje za 20 km (konvertibilnih maraka i ide dalje)
Voditeljica: Ajde Derime, za 100 marki. Derim: Derao bi ja tebe dzabe... Voditeljica: Deri si mater! ...biip,bip,reklame
02.12.2008, 13:47
Puli
12860
nisam nasjela...od prvog dana kad su krenule te emisije diže mi se kosa na glavi...