Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Ili ste smirena zena koja uvijek moze u miru i tisini rijesiti svaki problemcic oko odgoja djeteta?
Ili ste mozda ona koja ne vice, nego odmah po guzi, bodreci se onom starom: Batina je iz raja izasla!"
Da se predstavim, ja sam mama vristalica.
Pavarotti bi mi pozavidio i molim savjete kako to obuzdati
Nikad ne udaram ali vicem, jest da je i to rijetko, ali poslije mi fakat zna biti neugodno i svjesna sam da je totalno nepotrebno, ali ne mogu si pomoci
< Poruku je uredio tikica_69 -- 24.1.2009 21:52:26 >
24.01.2009, 21:57
tiha
10103
ja urlam i vristim kontam da se susjedima tresu gace.....i ponekad me strah da ce me susjedi prijavit za zlostavljanje a klincima nista ne radim glavno da sam glasna....i da me grlo zna bolit od denissa ne to .............mia!!!!!!!!!! hahahhaha sama sebi sam ponekad smijesna.....a poludim kad denissa zacepi usi kad se derem ali kontam ju jadno djete sigurno ju usi zabole kad dreknem
ja sam velika mama vristalica al tak se istresem
24.01.2009, 22:01
koka
10266
mama vrištalica, zato me moj sin više ne doživljava , morat ću počet smirenije razgovarat s njim .......
Joj, što sam se navrištala u trudnoći...i glas mi se digao za oktavu. Nije baš bilo od koristi, a slijedio bi komentar: "Nemoj me vikati...oprosti mama, nisam htio...nisam namjerno". U rijetkim prilikama dijelim porciju po peleni (ne batinam, jednom je dovoljno). Prije ičega upozoravam ili razgovaram, a razgovaramo i kasnije. Tata je učinkovitiji.
25.01.2009, 12:13
mrkvač
1215
Naj prije pokušam smireno reći što trebam i onda ako ne upali počnem povišenim tonom! Baš i nema koristi! Tata je isto učinkovitiji on ne mora dizati tonove!
25.01.2009, 12:15
ivanaa
4923
ooo da ima dana kad urlam...
25.01.2009, 12:20
mamika
1667
Pokušavam smireno ali kad vidim da me uopće ne registrira onda počnem vrištat a za pol sata sve po starom. Kad je mm doma dovoljan je samo pogled i sve štima. Tak da sam i ja još jedna mama vrištalica