cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Osjetljiva koža poslije depilacije

clock-img

28.06.2012, 23:01

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

Depilirala sam prepone šećernim voskom "skoro" pa brazilka jer nisam vise mogla da izdrzim da me očerupa cijelu koliko je to bolilo.. uzasno jak korjen imam i danas mi se svuda pojavili sitni bjeli prištići user posted image Ona mi je dala neku tester kremicu pa sam dva puta namazala sa tim ali nista se ne povlači... zna li neko sa cim bi mogla to da mazem da se pristići povuku ??
Ovo mi je prvi puta da depiliram šećernim voskom,davno prije sam običnim voskom depilirala i ne sjecam se da sam imala ovakvu reakciju user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 30.6.2012 10:51:22 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

29.06.2012, 20:30

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ja ti neznam,ali nadam se da će ti ta kremica pomoćiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

29.06.2012, 21:46

clock-img

danery

pencil-img

10504

ja si čupkam epilatorom,i rijetko mi iskoče prištići....u svakom slučaju,nakon "čerupanja" user posted image user posted image namažem sudokremom ili deflamolom depilirani zonu i do ujutro sve bude ok...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

29.06.2012, 22:11

clock-img

tita

pencil-img

514

Zna se i meni to ponekad desiti,prvih par puta je bilo jače ,ali s vremenom se koza navikne pa neće biti tako!!!Najbolje ti pomaze aloa vera,čak te malo osvježi i smiri iritiranu kožu!!!

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

clock-img

29.06.2012, 22:38

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Pčelice, ja bi rekla da te nestručna osoba depilirala.  Depilacija šećernom pastom ne bi trebala bolit. A crveno ti je jer ti je koža osjetljiva. ja obično depilaciju radim kasno večer, namažem se bilo kojim uljem za tijelo,obično dječjim i do jutra nestane crvenilo. 

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

29.06.2012, 22:48

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: mariola

Pčelice, ja bi rekla da te nestručna osoba depilirala.  Depilacija šećernom pastom ne bi trebala bolit. A crveno ti je jer ti je koža osjetljiva. ja obično depilaciju radim kasno večer, namažem se bilo kojim uljem za tijelo,obično dječjim i do jutra nestane crvenilo. 

ma nije ona nestručna nego su meni toliko dlake jake da mi je tekla krv na pojedinim mjestima pa je zati i bolilo,kaze ona da u zivotu nije vidila jači korjen dlake od mog user posted image moš čovjeku oko izbiti sa njim user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

29.06.2012, 22:49

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: tita

Zna se i meni to ponekad desiti,prvih par puta je bilo jače ,ali s vremenom se koza navikne pa neće biti tako!!!Najbolje ti pomaze aloa vera,čak te malo osvježi i smiri iritiranu kožu!!!

dala mi je neku kremisu od aloe vere da se namazem al nije djelovala nista user posted image danas je malo bolje trackala sam alkoholom i mazala pantenolom (trenutno to imam )

nemam ni sudikrem ni deflamol neki dan bacila prazne kutijice user posted image

clock-img

30.06.2012, 09:02

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ne znam pčelice, mene je jedna koja pojma nema o depilaciji šećernom pastom izmučila isto a kod druge uživam.Iste dlake, isto sveuser posted image  

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

30.06.2012, 12:58

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

onda ne znam,mozda ce me manje boliti drugi put (tjesim se ja ) user posted image

clock-img

30.06.2012, 13:03

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Dlake se nakon nekog vremena dosta prorijede i postanu mekše ukoliko redovito ideš na depilaciju voskom.  Bar je meni tako, do pola lista više uopće ni nemam dlaka a ostatak jako malouser posted image user posted image  
Već sam ti na facebooku pisala da je meni zakon Avene termalna voda. Koristim je svakodnevno na plaži između kupanja a poslije depilacije obavezno. Doduše nisam imala problema sa prištićima ali mi znaju izbiti crvene točkice što je normalno. Kroz sat vremena sve prođeuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

30.06.2012, 16:31

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

probacu tu termalnu vodu user posted image

clock-img

30.06.2012, 17:14

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

IZVORNA PORUKA: cuba

ali mi znaju izbiti crvene točkice što je normalno. Kroz sat vremena sve prođeuser posted image

a evo meni vječito te crvene točke -upaljene dođu i odvratno mi je kako mi se vidi na rubu kupačeg user posted image da li žiletom ili voskom-stalno tako.... samo prvi dan je ok-posle katastrofa!! ne znam više čime da se mažem-ne pomaže mi ništa. tek kad malo potamnim-manje se vide ali su tu. user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

30.06.2012, 20:07

clock-img

Indy

pencil-img

1759

i meni se pojavljivao taj crveni osip u području prepona, pa sam počela mazati aloa gelom i više nema.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

01.07.2012, 15:05

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

nije proslo ni 5 poštenih dana kako sam se depilirala,a meni su dlake ponovo izbile user posted image user posted image reče mi ta cura da nece 3 tjedna izbijati...izgleda sam ja izrod u svemu user posted image