cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Podgarić

clock-img

24.05.2008, 22:19

clock-img

maja

pencil-img

6000

Cure, dajem vam sjajan prijedlog za vikend! Oko 80-tak km od Zagreba u Moslavačkoj gori, pravi raj za vas i djecu! Imate restoran, kafić i najbitnije dječje igralište, sve okruženo jezerom, pa tko voli može i pecati!! Mi smo bili danas (subota) pa nije bila ni gužva, stvarno da baciš mozak na pašu i udahneš svježeg zraka. RUŽO, sladoled je samo 4knuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

24.05.2008, 22:39

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Majo već sam ja to snimila...user posted image  Sad još samo ekipicu da nagovorim i eto nas...

clock-img

24.05.2008, 22:47

clock-img

mirna

pencil-img

8134

majo super izgledauser posted image hvalauser posted image

clock-img

25.05.2008, 05:55

clock-img

božica

pencil-img

8832

majo super izgleda-user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2008, 09:31

clock-img

Puli

pencil-img

12860

super izgledauser posted image

i samo ću zapjevati

"tata kupi mi auto...da možemo u podgarić mi"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image