Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
htjela sam se s vama pozdraviti jer sutra putujem na more sa svojom ekipom i neće nas biti do kraja kolovoza. Tamo nemam internet pa neću nositi ni laptop, (koja ovisnost). Želim vam svima ugodno, dugo i toplo ljeto sa puno sunca i mora. Stavila sam nove sličice u album jer kad se vratimo bit ćemo jaaaaaaaaakooooo veeeeeeeeeeeeelikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Friškim mamicama želim uživanciju sa svojim bebicama, a onim drugim mamicama puno igre, smijeha i zabave sa svojim mališanima. A svima vama, mamicama i trudnicama, puno smijeha, ljubavi (i seksa) da mi ostanete lijepe, mlade i zdrave. Puno pišite pa se čujemo i vidimo u rujnu.
05.07.2008, 20:18
mirna
8134
Dajana baš si sretnica! Odmah mijenjam laptop i internet za 2 mjeseca mora...
šala mala... Uživajte maksimalno i nemoj nas zaboraviti!
Kamo idete na more?
05.07.2008, 20:19
Puli
12860
Dajana uživajte na moru kupajte se, smijte se ,rastite,papajte puno slađe
sandrica je prava slatkica i vesela curica
i mi u utorak idemo na ovikavanje od raje (more) i isto nas duuuuuuugo neće biti
pusa i pozdrav od puli i cvijetića
05.07.2008, 21:11
maja
6000
Pozdrav Dajana tebi i tvojoj obitelji! Lijepo se provedite i uživajte i za nas koji ostajemo!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
05.07.2008, 21:15
maja
6000
Sad sam vidjela slikice, Sandrić je slatki i već veliki curetak, a ti Dajana izgledaš fenomenalno za majku četvero djece, ko curetak!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
05.07.2008, 22:13
Dajana
985
Majice, hvala na komplimentu, to je uvijek dobrodošlo u mojim godinama . Hvala svima na dobrim željama. Veselim se odmoru (zasluženom!!!), idemo na Rab, mama će uglavnom preuzeti kuhanje a ja ću na plažu na malo sunčanja, kupanja, igranja i puno čitanja. Neću vas zaboraviti i nadam se da se vidimo u Maksimiru u rujnu u što većem broju. Svima puno puuuuuuuuuuusssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaa i čuvajte svoje mišiće. Poseban pozdrav Ivkici i maloj Vidici (btw koja je preljepa sa tom krasnom kosicom) i Koki i maloj Mili.
05.07.2008, 22:22
Ruža
14064
Dajana sretan vam put i lijepo se odmorite i provedite na moru! Ako budete imali prileke javite se!
05.07.2008, 22:29
Elena
1874
Dajana sretan vam put znam da ce te ljepo provesti zato maksimalno uzivajte jer Ti si to zaista zasluzila.Predivno izgledas,svaka ti cast a Sandra je pravi Sretan vam put pa si pisemo kad se budes vratila,sve najbolje,slikaj sto vise pa da gledamo slicice,bokic
05.07.2008, 22:44
njanja
8766
Dajana, lijepa zabava, ugodan odmor i puno sunca i uživancije želim.....
A što se izgleda tiče i komplimenata, samo ću ovo reći: kada budem imala 4 djece, ne smakar i 2 (znaš ono kako se kaže: kada budem velika), želim izgledati kao TI... Svaka čast!!!
Punoooo pozdrava tebi i obitelji!
06.07.2008, 10:13
božica
8832
Dajana bok-potpisujem sve što su cure napisale
božica.c
06.07.2008, 11:59
tonkica
6282
Dajana ugodan odmor i puno uživanja sa obitelji na moru ti želim i ja! Anđelina ti je prekrasna, a i ti stvarno SUPER izgledaš! Velika PUSA od nas i UŽIVAJTE i za nas!
06.07.2008, 19:42
tiha
10103
sretan put i uzivajte i za nas jer mi izgleda ove godine necemo na more !!! pusa i ljepo nam se provedite..
07.07.2008, 12:39
cokolada
1280
Sandra je pravi mali bomboncek, atebi Dajana kao sto su cure vec rekle svi kompimenti, cetvero djece.... zelim vam ugodan odmor puno igre, veselja i uzivancije, mi isto sitno brojimo pa do jeseni bok!