cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ručni rad- papučice i čizmice

clock-img

14.11.2010, 14:27

clock-img

maja

pencil-img

6000

Evo ovo sam jučer našla, pa da podjelim sa vama, meni je super, a za P. ću naručiti one male čizmice što izgledaju kao uggsiceuser posted image

http://www.flickr.com/photos/fanababyshoes/

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

14.11.2010, 14:44

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
mi iz smile4me naručujemo šlapice i cipelice,i starke imamo,,a one šlapice sa životinjskim glavama na placuuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

14.11.2010, 14:45

clock-img

maja

pencil-img

6000

Jesi imate ove uggsice, jer sam ih ja baš pitala za roze, ali mislim da će nam biti velikeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

14.11.2010, 14:48

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

imamo te plave da,,velike su mu još
al brzo raste nogica nadam se da bu do siječnja okuser posted image

clock-img

14.11.2010, 14:52

clock-img

maja

pencil-img

6000

a jesu ok?

clock-img

14.11.2010, 14:54

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

pa meni jesu,kolko ti može za nehodača bit dobro,,nebu ni pokisla nit strgalauser posted image

clock-img

14.11.2010, 15:02

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

super izgleda, majo jel oni to ne mogu napravit po narudjbi pa da ti pošalju veličinu koja ti treba?

clock-img

14.11.2010, 15:04

clock-img

maja

pencil-img

6000

ove što sam ja stavila link mogu, a ove od pinci su samo 12, 13 i 14cm duljine

clock-img

14.11.2010, 17:15

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

A ima li sta za hodace????
stranica je super user posted image

clock-img

14.11.2010, 18:04

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ove šlapice ženska radi i velike, možeš i sebi naručiti, samo stavi dolje neklizajući đon user posted image

clock-img

14.11.2010, 20:33

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Preslatke su!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

15.11.2010, 12:58

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Super jeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!