cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Strava u Njemačkoj

clock-img

11.06.2012, 11:58

clock-img

Indy

pencil-img

1759

http://danas.net.hr/svijet/curice-i-u-njemackoj-obrezuju-bez-narkoze-zahrdjalim-britvama
user posted image user posted image
Za ne povjerovati kako ljudi iz raznih, mogu reći, zaostalih zemalja dođu u jednu državu kao Njemačku gdje se ima sva sloboda, i onda da ne upoznaju bolje, da se ne ostave zaostalnih i stravičnih običaja

< Poruku je uredio Ninaa -- 13.6.2012 11:46:56 >

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

11.06.2012, 13:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

uzas user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

11.06.2012, 13:53

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

kad pročitam ovo, oma me boli kokac

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

11.06.2012, 15:57

clock-img

ucitelj

pencil-img

864

matere ti sta se u nas ima obrezatr booooolesno bolesno i bolesnouser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

clock-img

23.06.2012, 23:07

clock-img

Suzn

pencil-img

535

Ma ljudi, Njemacka je puna stranaca, mi zivimo pored Stuttgarta, i vele da je u Stutt. svaki četvrti čovjek stranac. I naravno da ih ima čudo iz tih banana država u kojima još postoje svakakvi rituali! I naravno da su tu to nastavili... Ali naslov je bezveze! To je kao da piše da se u Njemackoj zene bratici i sestricne. Nije istina, al evo ja na tecaju imam jednu turkinju koja se udala za svog bratica, jer je u tom dijelu turske to normalno! Ali to je jedan slućaj na ne znam koliko stanovnika Njemacke, i ne moze se Njemacka poistovjetit s tim...