cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Tečajevi

clock-img

01.12.2008, 08:39

clock-img

anne

pencil-img

8091

Koji bi tečaj završile, onako za sebe, bez da ima veze s poslom, sebi za gušt? Jeste li već nešto tako završile?
Ja sam završila Uzgoj ljekovitog bilja. Još bi renoviranje antikviteta. Možda krenem slijedeće godine. Imam već sve informacije.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

01.12.2008, 10:52

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Tečaj fotografije, snimanje i obrada. To mi je bio plan za ovu jesen, ali kako je došla naša Paulauser posted image user posted image user posted image na fotografiju sam zaboravila.user posted image user posted image user posted image

P.S. Želim imati slike kao Koka, user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

01.12.2008, 10:53

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: uciteljica

Tečaj fotografije, snimanje i obrada. To mi je bio plan za ovu jesen, ali kako je došla naša Paulauser posted image user posted image user posted image na fotografiju sam zaboravila.user posted image user posted image user posted image

I ja, i ja!user posted image  Šteta što takvih tečajeva nema kod nas.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

01.12.2008, 21:16

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: uciteljica

Potpisujem! user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

01.12.2008, 21:18

clock-img

božica

pencil-img

8832

ja bi na neki plesw sa mužem malo user posted image user posted image a vidjet ćemo moramo do dodati u plan za budućnostuser posted image

idem micat rit...

clock-img

02.12.2008, 06:49

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

tečaj krojenja i šivanja, to mi je želja od davnih dana.... čak mi je mm za jedan rođendan i godišnjicu braka (jako blizu , pa slavimo zajedno) kupio i šivaću mašinu... ali eto... još ništa od tečaja user posted image

voljela bih učiti aranžiranje od cvijeća do drugih sličnih stvari.... radim to i ovako, ali drugačije je učiti od majstora...

clock-img

02.12.2008, 13:05

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Prosla sam tecajeve latino plesova...jako davno user posted image
Prosle godine zavrsila tecaj ugradnje noktiju i manikiranja, sportske masaze, te tretmane opustajucih kupki... trebalo mi za posao
Sad mi zelja oko cvijeca....to se jos raspitam sto i kako

Zadnji članci

article-img