cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Tepih, prolivena tuta

clock-img

23.11.2009, 17:50

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Što bi vi? Malac prolio pišalinu iz tute po tepihu dok sam pekla u kuhinji a moja princeza stajala metar od njega on skakao po dvosjedu i u tutu.. Obrisala sam wc papirom i Bogme rolica otišla u smeće sam tak.Preumorna sam da ga sad idem prati kad se sjetim kako bi samo isparavanja po dnevnoj sobi nakon tog bilo ma fuj živi užas.
Šta bi vi s tim? Oprali odmah ili ???Umornnaaaaa sam od jutra šljakam, one spremačice su ništ kaj sam ja

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

23.11.2009, 17:53

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

prođi/istrljaj sa vlažnim maramicama za guzu ili domestom vl.maram,icama da ubiješ barem malo bakterije i opojne mirise koje ćeš imati radi grijanja u kući.
niti jedna od tih maramica ti neće napraviti štetu po tepihu a ujutro onda na koljena i ribaj(iako bi ti bilo bolje sada)

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

23.11.2009, 18:29

clock-img

dominik

pencil-img

7965

zmuckaj u malo vruce vode detergent za ves pa sa pjenom istrljaj malo...nebu nis smrdilo jer djecja pisalina nije kao od velikih (bar po mom iskustvu)...

clock-img

23.11.2009, 18:49

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ajde ajde Njofra, riješi to danas pa nećeš morati sutrauser posted image  Ja stavim u toplu vodu opal paste ili tekućinu za tepihe i lijepo izribam sa četkom ili onom vrećom za krumpireuser posted image  Možeš još uzeti suhi ručnik i staviti na to oprano mjesto da ti pokupi vlagu.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

23.11.2009, 21:19

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

bolje danas nego sutrauser posted image

clock-img

25.11.2009, 22:59

clock-img

CallamityJane

pencil-img