Slažem se da uzmeš šminku, jer ipak neka mama izađe lijepa iz bolnice i fen ne zaboravi. Ja sam isto nosila dvije spavaćice i piđamu, jer kod nas se ništa ne dobiva. Uzmi si čarape za svaki slučaj jer ko zna kakvo će vrijeme još biti pa da se ne smrzneš! I kupi si ručnu izdajalicu, košta ti nekih 30 - 40 kn, ako već nemaš Aventovu ili sličnu, ja u bolnici imala obadvije i silikonske šeširiće ako imaš male bradavice Ne zaboravi spremiti robicu za bebu kad ide doma, da se dragi muž ne opterećuje sa time još
I da ovo što si napisale noćne uloške ako krvarenje ne bude veliko, hja sam si ih stavljala svakako jer su duži + onaj vatirani uložak, kojih sam inače imala 5 paketa i trebalo mi, pošto ih češće mjenjaš!
< Poruku je uredio maja -- 28.8.2008 17:35:18 >
I osim robice za bebača za izlazak iz rodilišta, spakiraj i za sebe, da ne bi slučajno išla doma u šlafruku! I stavi sve to na vidljivo mjesto da dragi zna gdje i kaj treba uzeti kad ide po tebe. Ja sam svojem skoro morala crtati! Sve sam stavila u autosjedalicu za bebu u vrećicu, pa je donio sve skupa.
I, sretno, Ružo! S tobom smo...
Mislim da si sve nabrojala što ti treba. Jedino bih komentirala octenisept za rane. Nama su u bolnici svi decidirano rekli da osim vode ništa ne stavljamo na ranu. Jer se može desiti da ti sredstvo ostane na rani i kad se suši steže kožu oko rane.
Ja nisam ništa osim vode koristila i već nakon 10 dana nisam imala konce na ranama.
SRETNO! Držite se ti i Đuro! PUSA od nas.
Slažem se sa svime nabrojanim,samo mislim da ti dudica neće trebati.Ja ju nisam imala,a ni jedna druga u mojoj sobi(mislim da čak kod nas i nisu dali).Meni su bile zgodnije spavaćice nego piđame zbog pregleda!
Ulošci za grudnjak meni nisu trebali odmah,al šta te košta stavi si par komada!
nukove su jedine antomski oblikovane ( po obliku bradavice u djetetovim usnama dok cica). mi smo ju koristili i nismo nikada imali grceva..
Ja mislim da ti dudica neće trebati odmah.Ja mu isto nisam odmah dala.U početku ju je htio,a sada ju ima samo kad ide spavati.
Ja imam aventove dudice,a imala sam i jednu nukovu,al sam ostala na aventovim.
A to za grčeve,prvi put čujem
kad su mi prokrvarile bradavice s njom je prošlo do sljedećeg hranjenja....
a svaku ćeš i tako i tako isprati
Ajde Ružo,bez brige sve će biti uredu!!Panika će te tek uhvatiti kad te počnu trudovi!!!
a ti se onda samo sjeti da ćeš ubrzo upoznati svog bebača i naravno da smo sve mi uz tebe i da mislimo na tebe!!!!!
Kad ideš ponovo na pregled,zaboravila sam?
Samo luda mama...
IZVORNA PORUKA: 3curke
I osim robice za bebača za I stavi sve to na vidljivo mjesto da dragi zna gdje i kaj treba uzeti kad ide po tebe. Ja sam svojem skoro morala crtati! Sve sam stavila u autosjedalicu za bebu u vrećicu, pa je donio sve skupa.
IDENTIČNO, ha ha ha...
I u tu košaru za izlazak Jana iz rodilišta sam stavila 2 vrežice: roba za Jana i roba za mene..i na svakoj vrećici sma napisala na post-it poruku šta je šta...On je lijepo sve donio, pa čak i te porukice
Ah, muški...
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: Ruža
Mirna uzela prvo nukovu dudicu i dok sam još hodala po dm_u sretnem ženu koja mi je rekla da nukove izazivaju grčeve i da zamijenim za aventovu. I ja ju poslušala.
Jan ima nukovu dudici i nema grčeva....Mislim da dude nemaju apsolutno nikakve veze sa grčevima....Nukove preporučaju stomatolozi....
-Tagore-