cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Vaše mišljenje

clock-img

08.11.2010, 18:35

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

Mm i ja smo u potrazi za čizmicama za našu curku...
Danas smo išli u Lidl i tamo su na akciji bile svakakve sitnice za dječicu (jaknice, traperice, igračke) i između ostalog i čizmice, podstavljene iznutra, koštaju nekih 100ak kuna...
Malo sam bila skeptična iako su mi čizmice slatke jer smo joj do sad obuću kupovali u cicibana, bambija i patikice u nikea.
Mene zanima da li biste vi kupile djeci obuću bez obzira na marku ako izgleda kvalitetno ili vam je marka obuće ipak presudna?

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

08.11.2010, 18:45

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

Meni sa četvero djece marka nije ni na kraj pameti,a i čisti mi je snobizam bacit 300-400 kn za cipele koje će dijete nosit par mjeseci...Nađu se kvalitetne cípele no-name marke koje su daleko jeftinije-recimo u Deichmannu,Pitarellu...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

08.11.2010, 18:48

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

prve cipelice sam kupovala ciciban ili bambi...a sve ostalo ono što mislim da je dobro  i ugodno za njihovu nogu...nikad im do sad nisam kupovala neke marke..samo radi marke...sad sam prije dva dana bila u deichmanna i kupila svakom po dva para...cijene 119kn i 149kn...

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

08.11.2010, 18:48

clock-img

maja

pencil-img

6000

Prije smo kupovali bambi i ciciban, sada više ne. Noa ima veliku nogu i čizme za njega u bambiju koštaju 500kn too too much...bezobrazni su

U lidlu sam i ja tražila ali nisu ni došle kod nas

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

08.11.2010, 18:53

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

Pa to sam se i mislila, Ivona sad nosi br. 22 i iskreno u bambiju i u cicibanu čizmice koštaju oko 400 kn, a to mi se čini malo previše...Deichman još nemamo u Zd ali mogla bi do Pitarella đir
MM misli da su "prave" cipele samo te skupe ali meni se čini da su i ove jeftinije varijante ok

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

08.11.2010, 18:58

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

deichmann če sad u zadru biti u novom centru kad ga otvore..kažu još dva-tri dana pa će otvoriti..user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

08.11.2010, 19:02

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

Evo sad sam čula da se otvara u četvrtak user posted image user posted image user posted image user posted image
Pričekati ću onda još par dana
Hvala curke na savjetima user posted image

Ivona, 17.06.2009.

Angela Schwindt

clock-img

08.11.2010, 19:18

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ja sam u početku kupovala frodo i bambi,dok je prohodavala, ali kad smo shvatili kojom brzinom prerasta te cipele i šlape malo sam se pohladila. Jesu ljepe i kvalitetne ali su tako skupe da me stegne pri srcu. Moja je sad na broju 22-23 i već ima puno puno pari cipela, šlapa i sandalica. Zadnje sam joj kupila u cicibana šlape na sniženju za vrtić i za doma Primo šlape (50 kn) i tenisice (90 kuna). Za dva mjeseca sve su joj premale i sad trebamo opet jedne šlape,tenisice i čizmice za zimu. Ja sam u lidlu uzimala bodiće i majce kad je bilo i mogu reći da su jako kvalitetni i super. Kuma je ovo ljeto uzela za svoje tenisice i sandalice i bila je zadovoljna.Ak ti se sviđaju i kvalitetne su uzmi ih.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

08.11.2010, 19:19

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ja sam svom isto kupila u deichmannu ,zašto ne draga kupit brzo nogice rastu ,a opet svatko nešt voli

clock-img

08.11.2010, 20:46

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Uopce nisam citala odgovore mama...
Naime, nikako ne bih platila cijene Bambija, Cicibana i Nike-a za malu djecu. Neki dan sam vidjela da djecje cipelice u Bambija kostaju oko 350 kn. Pa to je cisti nonsens. Imam 4 djece, i nikad niti jednom nisam kupila cipele koje bi kostale vise od mojih, stovise, kupujem na akcijama. I za cizmice od 100 kn bez brandiranog imena bi platila 100 kn. Generics (engl.) je ponekad bolje od branda, jeftinije i posluzi istoj svrsi. Djecja noga brzo naraste.

clock-img

08.11.2010, 20:51

clock-img

leilany

pencil-img

9082

od kad pamtim za sebe imala sam na nogama dobru cipelu il tenisicu....tak da nezelim ni svom djetetu stavljat bilo kaj na nogu...
sad za ovo kisno i kasnije zimsko vrijeme smo K kupili u bambiju polu visoke cipelice...kao nesto novo,jer ne propustaju vodu...jesu malo skuplje,al vrijede....

BEK 27.o5.o9.

clock-img

08.11.2010, 21:03

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ja sam mu isto od početka kupovala u Cicibanu,ali sad mu nekad kupim i nike

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

08.11.2010, 21:30

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Iskreno, ja na V trošim šakom i kapom i dosada sam uglavnom kupovala sve i svašta što mi se sviđa... Sada lagano počinjem kužiti što mi je praktično i nosivo, a što ne... Za cipele i patike ću uvijek dati, ali ne znači da su ove iz Lidla loše... Kupila sam joj par stvari od pamuka u Lidlu i zadovoljna sam kvalitetom, a cipele iskreno nisam niti pogledala... Ima raznih čizmica za ovu zimu, a najbolje su mi se zasad pokazale Primigi...user posted image  Ima i jedne zgodne 'buce' iz Zare koje još nismo testirali...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

08.11.2010, 21:35

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Kupila sam joj par stvari od pamuka u Lidlu i zadovoljna sam kvalitetom, a cipele iskreno nisam niti pogledala...

Potpisujem

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

08.11.2010, 21:45

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: ELISABETH

Evo sad sam čula da se otvara u četvrtak user posted image user posted image user posted image user posted image
Pričekati ću onda još par dana
Hvala curke na savjetima user posted image

u četvrtak se otvara. mm i ja odmah dolijećemouser posted image
što se tiče cipela nemam pojma. dosad sam kupila samo dva parauser posted image
jedne u cicibanu jedne u bambiju.

< Poruku je uredio mariola -- 8.11.2010 21:47:12 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

08.11.2010, 21:51

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

Čekam četvrtak ili petak da se otvori supernova pa ću još izviditi situaciju...
Kad je ona u pitanju, stvarno gledamo kupiti kvalitetne stvari, nikada se nisam povodila isključivo cijenom ili markom nego kvalitetom pa su me zanimala i vaša iskustva
Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

Angela Schwindt

clock-img

08.11.2010, 22:02

clock-img

lee

pencil-img

4135

IZVORNA PORUKA: leilany

od kad pamtim za sebe imala sam na nogama dobru cipelu il tenisicu....tak da nezelim ni svom djetetu stavljat bilo kaj na nogu...
sad za ovo kisno i kasnije zimsko vrijeme smo K kupili u bambiju polu visoke cipelice...kao nesto novo,jer ne propustaju vodu...jesu malo skuplje,al vrijede....

tako je i kod nas.prve cipelice bambi,ljetne frodo i sad bambi koje mogu i u vodu.djeci trebaju kvalitetne cipele jer im se noga formira.to je moje misljenje.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

09.11.2010, 08:12

clock-img

troubled

pencil-img

7104

najkvalitetnije ne znači nužno i najskuplje...i obratno....
može se naći kvalitetnih kožnih cipelica a da nisu bambi, ciciban i frodo....
anyway...ako je samo najskuplje najbolje, zašto se onda zadovoljiti s bambijem...zašto ne naturino??? user posted image

ako ti se čine ok te čizmice iz lidla....go for it user posted image
a deichman je , za mene, pravo otkriće...zbilja se može naći kvalitetnih cipela (i za male i velike) po pristojnim cijenama...
primjera radi....ovo ljeto sam tamo dragom kupila adidas šlape origigi....bile su duplo jeftinije nego u adidas shopu....

imam novi ticker :)

clock-img

09.11.2010, 08:16

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

na početku sam zvrkiću kupovala ciciban cipele a ćizmice bi bilo ''bilo kakve marke''jer u njima nije nikada bio puno vremena a i po godišnjem dobu sam mu morala kupovati po 2broja pa sam gledala koja je cijena.
sada od kada nosi uloške u cipelama kupujem mu  jeftinije stvari i unutra''pravi''uložak

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

09.11.2010, 19:38

clock-img

inesica

pencil-img

877

Naravno da bih kupila! Sta ti znaci marka, kad to dijete tako brzo preraste? Vazno mi je samo da znam da je dobra kvaliteta, a sve sto sam u Lidlu kupila bilo je odlicno, a i imaju onaj certifikat, sto se za mnoge ne moze reci...

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

09.11.2010, 22:20

clock-img

lee

pencil-img

4135

IZVORNA PORUKA: troubled

najkvalitetnije ne znači nužno i najskuplje...i obratno....
može se naći kvalitetnih kožnih cipelica a da nisu bambi, ciciban i frodo....
anyway...ako je samo najskuplje najbolje, zašto se onda zadovoljiti s bambijem...zašto ne naturino??? user posted image

ako ti se čine ok te čizmice iz lidla....go for it user posted image
a deichman je , za mene, pravo otkriće...zbilja se može naći kvalitetnih cipela (i za male i velike) po pristojnim cijenama...
primjera radi....ovo ljeto sam tamo dragom kupila adidas šlape origigi....bile su duplo jeftinije nego u adidas shopu....

ja sam napisala da je to moje mišljenje...ima svega a tko želi neka kupi.ja imam izbora..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

25.11.2010, 22:12

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

Da završim sagu o čizmama user posted image
Ipak smo na kraju kupili ciciban preslatke čizmice na akciji za nekih 300 kn jer su mi sse sve druge činile bezveze i iskreno nekvalitetno.
Curka je oduševljena, par dana je šlampavo hodala u njima dok se nije navikla a sad bi najrađe spavala u njima, ne da ih izuti user posted image

Ivona, 17.06.2009.

Angela Schwindt

clock-img

25.11.2010, 22:17

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

25.11.2010, 23:00

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Dobro da si nasla ono sta si htjela. user posted image

U biti, tek kada ekonomska kriza pokuca na vrata, ili muz ili zena izgube posao, kada je generalna egzistencija u pitanju, kada je vracanje kredita pod upitnikom ... tek tada mnogima modna marka i kvaliteta sto izjednacuje se u cijeni postaje nevaznom. One mame koje, kao ja, krpimo kraj s krajem, iz razno raznih razloga, niti malo manje ne zelimo svojoj djeci ugodnu i kvalitetnu cipelu, odjecu i tsl. Nego, tada, ulazimo u program pretrazivanja najpogodnijih artikala, koji ce posluziti svrsi. Dakle, tko ima-super dok ima. Jer vec sutra, mozda nece imati.

clock-img

26.11.2010, 09:57

clock-img

njanja

pencil-img

8766

ja janu kupim babmi ili ciciban + neke tenisice nike/puma da može naganjati loptu i da ima za rezervu.ove jeseni smo kupili i čizmice za kišu gumene da može skakati po lokvicama ko pepa. dok god mu budem to mogla priuštiti ću tako i kupovati....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-