cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

godišnjice braka

clock-img

21.04.2009, 09:58

clock-img

plavka

pencil-img

1608

Curke meni i mom mužu se bliži prva godišnjica braka pa me zanima kaj ste si vi darivali i šta ili kako ste obilježili taj dan???

clock-img

21.04.2009, 10:30

clock-img

mariola

pencil-img

19495

clock-img

21.04.2009, 10:38

clock-img

dominik

pencil-img

7965

da nema klinaca isli bi na veceru s kumovima..ovak si je mm otisao 7 dana prije godisnjice u svoj omiljeni duckas i kupio si poklon user posted image i potrosio vise neg kaj sam ja bila spremna datiuser posted image

clock-img

21.04.2009, 10:47

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

planiram ove godine stvarno nekaj poduzeti za tu godišnjicu...FJa ćemo vjerojatno na bejbi siting dati, a onda ili sama s mm-om negdje na večericu ili zajedno s kumovima neku tulumarku nabaciti user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

21.04.2009, 11:57

clock-img

plavka

pencil-img

1608

Ja nemam ideje a pošto sam na komplikacijama spala sam na manju plaću pa mi to darivanje baš i nema smisla s obzirom da su nam financije zajedničke ali on je tako osiječajan i pažljiv i uvijek pozorno sve sluša i promatra te me iznenadi prekrasnim i pravim ženskim poklonima, potrudi se i za nakit i kozmetiku i obleku, voli iči po dučanima samnom.... a opet prva nam je godišnjica

clock-img

21.04.2009, 11:59

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Gle draga priuštite si večericu doma, kupanje uz svijeće. Jednostavno, jeftino a opet posebno i samo za vas

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

21.04.2009, 12:07

clock-img

plavka

pencil-img

1608

odlična ideja što se kupanja tiče to smo često prakticirali a i nasmijala si me do suza jerbo sam ja u 31 tjednu trudnoće a i on je dosta visok pa nam je kada premala... nestanemo više user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 12:13

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Eto onda večera i zamisli da se kupate pa čete se bar nasmijati. Šetnja, vrijeme samo za vas. Ma glavno da ste skupa, bar je meni tako. Uskoro češ mu dati najljepši i najvredniji poklon na svijetu. Nije li tako?

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

21.04.2009, 12:22

clock-img

plavka

pencil-img

1608

da naše zlato če nam biti največi poklon user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

21.04.2009, 12:29

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 12:31

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: ninolina

Gle draga priuštite si večericu doma, kupanje uz svijeće. Jednostavno, jeftino a opet posebno i samo za vas

Ovo je vrlo učinkovita i jeftina metoda. Lani sam za valentinovo mm-u napravila omiljenu večeru, ljepo sve servirala svečano, fina boca vina, njegova omiljena torta u obliku srca, mirisna kupka s hrpom svijeća. Potrošila ništa (osim kalupa srce 25knuser posted image ) a on je pao na koljena i uživali smo, to se dobro sjećamuser posted image

clock-img

21.04.2009, 12:46

clock-img

plavka

pencil-img

1608

Curice sve to zvuči prelijepo večerica i svijeće i svašta nešto a ja sad kad sam doma serviram nam svaki dan ručak i večericu  isto znam da če on mene sigurno iznenaditi sa nekim vrijednim i posebnim  poklonom user posted image user posted image user posted image jer je on jednostavno takav rađe če meni kupit nešto da me iznenadi nego sebi...

clock-img

21.04.2009, 14:41

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

mislim da su ideje super!
nešto što ćete sami vi raditi zajedno (odnosno ništa ne raditi), i uživati user posted image

romantična šetnjica, večera uz svijeće... možda neki romantičan film... ovisi sve o tome što ti i dragi volite zajedno raditi

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

21.04.2009, 17:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]