cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

kad će taj petak...

clock-img

14.11.2008, 08:52

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

..da se napokon odmorim ja user posted image
Sasvim mi je drugačiji doživlja petka od kako radim...dok sam bila na porodiljno svaki dan isti, zaboravila bi koji je datum i sl, a sad jedva čekam da dođe petak i 16.30 da imam dva i pol dana samo za sebe i svoje najdraže!

FJ JE FRAJER

clock-img

14.11.2008, 08:58

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Nalazim se u dijelu rečenice koji se tiče porodiljnog. Jučer sam zabrijala da je danas subota... Totalno sam izgubljena u vremenu i prostoru... user posted image
Baš je super kad si doma. Kad počnem radit neću čak imat niti vikende, jer se kod nas radi i subotom. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

14.11.2008, 09:21

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ovo me podsjeti kako sam ga u srednjoj s nestrpljenjem očekivala i mrzlila nedjelju zbog ponedjeljka...
Sad sam na porodiljnom, pa mi je svaki dan isti, ipak čekamo taj vikend da nam i tata malo bude kod kuće.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

14.11.2008, 10:47

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Joj i kod nas je tako zaborav im koji je dan. Ponedjeljak mi je koma, utorak tak,tak, srijeda podnošljiva, četvrtak ok jer je sutra tj. danas petak. Al sreća moja pa tata kreće s novim poslom malo bliže.user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

14.11.2008, 10:52

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

IZVORNA PORUKA: Ruža
Ovo me podsjeti kako sam ga u srednjoj s nestrpljenjem očekivala i mrzlila nedjelju zbog ponedjeljka...

ja na faksu obožavala ponedjeljak jer sam imala samo jedno predavanje i to tek popodne, a petkom nisam imala niš pa mi je vikend trajao po 4 dana user posted image

FJ JE FRAJER