cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

ovlaživanje zraka

clock-img

27.11.2010, 18:17

clock-img

Suzn

pencil-img

535

haaj,

evo mjerimo već par dana vlagu u stanu, jedva 20-25%. A kažu da treba bit 45-60%. Budim se začepljenog nosa, teško dišem po noći, moram stalno pit gutljaj, dva vode.. Bit će da je od toga. A i čekamo bebu u 2 mj. pa si mogu mislit kak će njemu bit teško disat. Jel netko ima kakvih iskustava sa ovlaživačima zraka? Ima neki Avent za 500-tinjak kuna...
JEl zuje jako? Ima različitih vrsta... koji je najbolji? Ultrazvučni, neki na isparavanje...???

clock-img

27.11.2010, 19:09

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Evo imas ovdi malo o tome
http://www.ringeraja.hr/forum/Ovla%C5%BEiva%C4%8D_zraka%3F/m_305057/tm.htm

Ja sam kupila prije misec dana od chicca,dođe 500 kn i mogu reci da sam jako zadovoljna,ne cuje se jako a u njega se mogu stavit i etericna ulja,imas negdi pri kraju teme i sliku tog sto sam ja kupila.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

27.11.2010, 20:52

clock-img

Suzn

pencil-img

535

e hvala ti, nisam našla prije. Našla sam samo neki sa 3 posta :))

clock-img

28.11.2010, 09:13

clock-img

tita

pencil-img

514

mi smo kupili od dormea ,neznam baš dali ovlažuje zrak,ali mi je super koristio kao lampa i zujanje moj mali bi uz to spavao ko top,a i mi smo se navikli na zvuk pa nam je radio po cijele noći,koštao je oko 500kn!!!

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....