cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

padaju mliječni zubi

clock-img

04.01.2009, 22:25

clock-img

božica

pencil-img

8832

kako kada kako su vam klinci to prihvatili
da li im je došla zubić vila i ostavila kaj ispod jastuka
koliko me sjećanje služi moji su poćeli adati sa nekih 7 godina
i sjećam se kao klinka ...klima se klima danima user posted image mama uzela konac i kao da vidi koj se to zub klimauser posted image ho ruk zub vani
al sam naivna bila..uvijek sam pala na taj štos daj da mama vidiuser posted image

idem micat rit...

clock-img

04.01.2009, 23:56

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

sama sam ih čupala, pa vila nije palila user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

05.01.2009, 09:14

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

Marku još ne padaju, Petar je izgubio 5 do sada i svaki je stavio pod jastuk, pa je morala doći zubić vila user posted image

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

clock-img

30.01.2009, 10:43

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Je, je....obojici je za prvi zubic dosla zubic vila i to s takvim poklonima da ih se i danas sjecaju user posted image
Znam da su me nakon prvog pitali hoce li za svaki doci vila....mislim da su ih htjeli sami cupati user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

30.01.2009, 10:45

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Kod nas nije bilo zubić vile.user posted image  Ali zato sam ju svaki puta čekala sa nećakinjom. Bome se našetala njena zubić vila i kod kuće, pa kod bake, pa mora i do tete navratiti.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

clock-img

30.01.2009, 10:47

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: božica

mama uzela konac i kao da vidi koj se to zub klimauser posted image ho ruk zub vani

meni se to desilo samo jedanput, sve ostalo sam sama povadila! nije bilo zubić vile, ali sam bila nagrađena!

H 07 E 09

clock-img

30.01.2009, 14:43

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

10 kn za svaki zubic.mali prije spavanj metne zub pod jastuk pa se sunjamo nocu.Jednog(prvog)sam dala staviti na privjesak pa ga nosam oko vrata na lancicu,na to je mali najvise ponosan.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.