|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Joooj opet frka jer nema stolicu
24.6.2009 9:52:15   
Njofra
I zovem ja na kraju apoteku da vidim imaju li kakav sirup i na kraju nemaju nikakav za otvaranje, već samo neki za reguliranje stolice koji se inače ne daje tak maloj djeci (3g) već može se probati, eto. Nema ništa za otvaranje. Dobili prijedlog da ga odvedem u ambulantu i nakon malo razgovora saznam da bi tam dobio klistir. Koooji užaaassss
Nakon toliko spike tu na rr i opet na startu. Sve već znam ali nema koristi kad je mali uporan i uporan ii neće voćeeee koje pomažže niti čajeve buaaa ljuta ko leptir
Zaboravila sam spomenuti da je danas 7. dan kvjagu

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Joooj opet frka jer nema stolicu
24.6.2009 9:59:18   
dominik
na klistir mozes otici i kasnije kad zaskripi...mora postojat neki sirup...one kocke od smokve ili tak nekaj pa se malo da...a sokic od namocene suhe sljive nece? dodaj jos malo secera unutra 

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
24.6.2009 10:01:45   
zaba
nemoj se zekati,može dođi do zapetljaja crijeva.Uzmi portalak i daj djetetu,ako na ništa ne reagira.Mislilm da sam ti napisala da sam ja imala sa Lucijom 8 dana agonije,dr Dujšin s Rebra je mrak.Ako hoćeš broj,javi pp. 

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 3
24.6.2009 10:03:24   
Njofra
Neće. Ali znaš što idem probat skuhati kompot od šljive i nekako (ne znam kako) probati nagovarati ga.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
24.6.2009 10:04:06   
dominik
IZVORNA PORUKA: zaba

nemoj se zekati,može dođi do zapetljaja crijeva.Uzmi portalak i daj djetetu,ako na ništa ne reagira.Mislilm da sam ti napisala da sam ja imala sa Lucijom 8 dana agonije,dr Dujšin s Rebra je mrak.Ako hoćeš broj,javi pp. 

slazem se iako zapetljaj crijeva i pocetak istog vuce sa sobom povracanje...a ako inace ima problema sa stolicom 7 dana nije neka frka...a cepici ne postoje za kakanje?

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 5
24.6.2009 10:04:37   
Njofra
Ali kad je dotična rekla da taj sirup ne otvara kaj onda?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 6
24.6.2009 10:04:51   
dominik
IZVORNA PORUKA: Njofra

Neće. Ali znaš što idem probat skuhati kompot od šljive i nekako (ne znam kako) probati nagovarati ga.

njofra uzmi spricu i nabi mu u ustauser posted image ...znam da zvuci grozno ali malo po malo bu prihvatio i pomoci ce mu

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 7
24.6.2009 10:06:45   
Njofra
Mali ima vjetrove tak da nije opasnost (bar se nadam). A imam čepiće koji sam jučer bezuspješno stavila zato kaj ga je izbacio nakon par minuta (vidjela sam u peleni, stavim mu pelenu kad ide kaka). Pitanje je kako staviti čepić ako je dolje tvrda stolica ?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
24.6.2009 10:07:31   
Njofra
kao i sa sirupom e e vidiš. Idem krenut u akciju

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
24.6.2009 10:08:39   
dominik
cepic moras gurnuti tako da i vrsak prsta udje u guzu...ako ga ne stavis dovoljno duboko guza ce ga nagonski potjerat van...cepic omeksa sadrzaj pa drekec ne bude tako tvrdi...pokusajte jesti sto vice bio aktiva...teta u vrticu veli imali su bio aktiv pa ih je imala na premataju ko na traciuser posted image

< Poruku je uredio dominik -- 24.6.2009 10:09:48 >

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 10
24.6.2009 10:11:46   
FIONA
pa si probala dati mlaki donat Mg ili kompot od suhih šljiva???......malo voća pola sata prije svakog obroka i tako...ajme, siroto djete...kak ga šerafi...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 11
24.6.2009 10:14:00   
Njofra
Stavila kuhati kompot. Sreća kaj je pekara blizu a budući imam doma jogurt ipak bum otišla po bioaktiv za svaki slučaj.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
24.6.2009 10:14:42   
Njofra
znam koma. Zato sad radim da mu pomognem kaj drugo

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 13
24.6.2009 10:15:47   
FIONA
meni je malo pomogla u trudnoći ova voda Donat Mg..ali mora se pit mlaka...ne jako ali malo više od sobne temperature....a jel mu smeta jako ili podnosi a ti se više brineš???

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 14
24.6.2009 10:20:43   
Njofra
ne znam kak to mali podnosi inaće je dosta nemiran tak da ne vidim velike neke promjene. Možda više brinem ali ja sam samo mama aa tak sve mi brinemo kaj drugo i radimo kaj možemo

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 15
24.6.2009 10:58:11   
dominik
dok god ne place da ga boli trbuh ili guza ne panicariti...kompot na silu i poteralo bu ga

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 16
24.6.2009 11:58:26   
BruMa
Ja znam da postoji sirup od suhe šljive.Moja frendica ga ima,davala ga je svojoj kćeri.Kupi se u ljekarni.Ali nije bila nešto oduševljena.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 17
24.6.2009 13:36:12   
MILLA
IZVORNA PORUKA: Brunina mama

Ja znam da postoji sirup od suhe šljive.Moja frendica ga ima,davala ga je svojoj kćeri.Kupi se u ljekarni.Ali nije bila nešto oduševljena.

joj,nama nije pomogao ni kompot,ni ona hipova kaša od šljiva koju su mi preporučili,ni kruška,ni bilo koji čaj...ajme! evo,opet ne kaka po 7 dana,a sve to mu je u trbuščoču. ako i sutra ne odradi,moram mu čepič stavit. to mu jedino pomogne. nakon pet minuta napravi pravo sranje da cijela soba smrdi! al to nije rješenje. moram kod peduser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 18
24.6.2009 14:12:36   
Viky
moja mala ima istih problema sad na moru.Čula sam se sa svekrvom i rekla mi je da je kupila neki sirup od suhih šljiva i smokava.Sad sam razgovarala sa malom i baš joj se prikakalo.Uglavnom,sirup ju je natjerao. 

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 19
24.6.2009 14:20:38   
Njofra
E e mi smo riješili eto problem za danas. Poslušala Dominika i na špricu mu dala malo kompota od šljiva koji sam skuhala brzaka a malo nakon na špricu opet jogurta mislim to je sve malo da manje nemre bit ali kaj drugo i nekako sam stavila čepić i ovaj put uspjelo, samo napinjalo ga je i podrigivao je ma teško eto (i tvda stolica u kuglama) i čini mi se da ima on tog još a kaj sad bitno je da je izašlo nešt.
Daj Viky napiši kak se zove sirup. A vidiš zvala sam apoteku i rekli su da nema ništ.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 20
24.6.2009 14:32:46   
sanna
I mi smo imali prije pola godine fazu tvrde stolice, i onda se pojavio strah od kakanja, valjda zbog tvrdoće iste. Nema što nismo pokušali, ali bezuspješno. Na kraju kombinacija Portalak sirupa, i davanje Donat MG-a je pomoglo. Naravno, negdje sam pročitala da se Portalak mora davati malo duži vremenski rok (u okviru jedne boce sirupa, koja je baš ono povelika), da bi imala dugotrajan učinak.

Pokušaj, ništa te ne košta.
Sretno.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 21
24.6.2009 14:35:04   
Viky
Njofra,evo sad sam zvala pa mi je svekrva pročitala,to je vjerojatno ovo što su ti u ljekarni govorili
Zove se SIRUP OD SMOKVE I ŠLJIVE,laboratorij Herba,sirup kao dodatak prehrani za reguaciju probave.
Moju malu je jako protjeralo,sad je puno kakala.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 22
24.6.2009 14:39:36   
Njofra
Hvala ti puno Viky. Kupit ćemo ga i probati.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 23
24.6.2009 14:45:35   
FIONA
Viky a od koliko mjeseci ili godina ga smiju klinci uzimati...znam da su meni u trudnoći zabranili lanene sjemenke kaj ,mi je bilo čudno jer kao to je čista priroda...tak da sam sa tim jako oprezna???user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 24
24.6.2009 14:51:01   
dominik
postoje i cajevi za nas velike prirodni pa eto moj tata zavrsio na hitnoj zbog njega a i ja sam se jednom skljokala od toga jer stvarno su agresivni...zato pazljivo sa time...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!