Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Potizivne strane vrtića 25.10.2009 21:14:49
|
|
|
|
njanja
|
jan je danas 1. put zaspao sam nakon 15 mj (onih prvih mjesec dana je sma zaspivao i od onda ja u akciji...već par dana kužim da mu više ne paše šema da ga držim u naručju, sav je dugačak i valjda mu nije više udobno....i ostavim ga danas ja u krevetu samog, a on zaspao sam.....jupiiiiii!!! drugo....danas smo bili na 1 ročkasu....u 5. mj u istom tom stanu na rođendanu sestre od oviog dečkića koji je danas slavio, nije se odvajao od mene...danas je sma gospodario cijelim stanom i tu i tamo bi me došao zagrlit i poljubit....... jako sma zadovoljna promijenama i mislim da je, iako je sve to bilo teško, vrtić prava stvar za njega..... pisati ću ovdije i ostale promijene koje doživljavam kod njega a za koje je zaslužan vrtić....pišite i vi.....
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 25.10.2009 21:21:24
|
|
|
|
bomboncic02
|
Koliko god se trudila učit dijete samostalnosti doma, to mi nije baš uspijevalo..uz prijatelje i tete u vrtiću naučio se sam skidati, pa čak i majicu, a još prošle godine tete su ga odviknule od dude. Skidanje odjeće je samo jedan dio njegove očigledne samostalnosti. Kad se sjetim još detalja pišem.. za Jana
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 25.10.2009 21:28:16
|
|
|
|
dami
|
Oooo, njanja, evo i tebe malo. Tri put hura za Jana.
|
|
RE: Pozitivne strane vrtića 25.10.2009 21:48:57
|
|
|
|
tikica_69
|
Super . Bravo za Jana
< Poruku je uredio tikica_69 -- 25.10.2009 21:49:11 >
|
|
RE: Pozitivne strane vrtića 25.10.2009 21:50:47
|
|
|
|
ninolina
|
bravo za malog muškića, sad je već veeeliki dečko
|
|
RE: Pozitivne strane vrtića 25.10.2009 21:58:47
|
|
|
|
Zvonki
|
za Jana! Nama je vrtić pomogao da se socijalizira jer joj je bila dovoljna samo seka - druga je djeca nisu zanimala. Našla je prijatelje i polako se odvajala od sekine suknje Naučile su se ipak nekoj odgovornosti (ustajanje, dolazak u vrtić i sl.)
|
|
RE: Pozitivne strane vrtića 25.10.2009 22:19:56
|
|
|
|
mišica 666
|
bravo jan
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 26.10.2009 9:13:08
|
|
|
|
božica
|
Ja sam uvijek ZA jasčlce pod obavezno od 1 godine jer tamo nauce puno puno toga POZITIVNOG
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 26.10.2009 9:26:09
|
|
|
|
lueman
|
smatram da je vrtić jedna čisto fina ustanova koja od naših malenih pokušava napraviti društvene i odgovorne pojedince. naravno uz našu pomoć tak da treba i doma dijete učiti i odgajati jer se ni tete u vrtiću ne mogu rastrgati sa svima njima. a kad vidim kakva sve djeca dođu i kakav kućni (ne)odgoj donose tamo, ja tetama skidam kapu i dala bih im beneficirani radno staž.
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 26.10.2009 9:37:29
|
|
|
|
gljiva
|
Bravo za Jana . D se ostavio pelene, dude kad je krenuo u vrtić. Dosta se osmostalio i vidim na njemu veliki napredak . za sve dobre tete koje se trude oko naše dječice.
|
|
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 26.10.2009 13:19:16
|
|
|
|
Krky
|
Ja mislim da bi moji twineki uživali u vrtiću, zaista to mislim gledajući ih i kao mama i kao teta. No, to bi uključivalo i moj povratak na posao, cca 1500 kn za svu trojicu, možda i prevozno sredstvo, a najgore od svega, stalna bolovanja. A vrtić fali i meni pomalo. I da, uvijek bih prije izabrala vrtić i jaslica nego tetu čuvalicu.
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 2.12.2009 23:02:08
|
|
|
|
njanja
|
evo još nešto u obranu vrtića: jan zaista svaki dan dolazi doma sit, čist i nasmijan....i s novim forama...
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 3.1.2010 15:51:41
|
|
|
|
božica
|
jan zaista svaki dan dolazi doma sit, čist i nasmijan....i s novim forama...
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 3.1.2010 15:53:07
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 4.1.2010 11:03:41
|
|
|
|
njanja
|
Samo da se pohvalim....tete su napravile za svako dijete čestitku u kojoj piše: DRAGI MAMA I TATA, SRETAN BOŽIĆ I NOVU GODINU ŽELI VAM VAŠ JAN SA TETAMA..... Jako lijepo....jedva čekam da za koju godinu Jan donese svoj autorski rad iz vrtića
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 4.1.2010 11:47:11
|
|
|
|
dominik
|
za tete i decka...joj ja cupam veze za vrtic...nismo jos primljeni a za 2 tjedna idem raditi...teta cuvalica ne dolazi u obzir...zelim da mi djete ostane drustvena i zaigrana osoba koja zna sjediti za stolom, igrati se, dijeliti, suosjecati i funkcionirati u drustvu, a to je ono sto vrtic uci djecu
|
|
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 14.3.2013 19:44:48
|
|
|
|
Marinela27
|
To sve može učiti i teta čuvalica koja ima stupanj obrazovanja prilagođen tome
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 14.3.2013 21:38:00
|
|
|
|
Tina 21
|
Moja mama radi 20godina u dj.vrtiću..šef kuhinje je..hrana je dobra i pazi se što se kuha,sve ide po Hasap sustavu i nema strke zbrke...maloj je vrtić osiguran vec sad :) i bar je necu uvijek ja morati voziti,mama je usput može voziti,jer bude i išla u taj vrtic gdje ona i radi. A teta čuvalica ima svakakvih,dobrih i malo manje dobrih...nije se ni lako posvetiti tolikom broju dijece odjedamput..
|
|
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 17.5.2013 21:24:47
|
|
|
|
emaemily
|
NAletih na ovu temu , dosta je stara pa da je osvjezim :) Moja malena je prije mejsec i pol krenula u jaslice, u pocetku, plac, samo se drzala za tetu, inace se od djece stalno odmicala kao da ih se boji, pa tako i tamo... nakon 3 tjedna se opustila super jede, spava tamo, primjeti se velika razlika u druzenju s djecom koja nisu s njom u jaslicama, sad sama pridje djeci, ne odmice se i puno je otvorenija. Ja sam doma na mirovanju zbog druge trudnoce tako da su me jaslice spasile :)
|
|
RE: Potizivne strane vrtića 10.6.2013 22:24:18
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
sve,super je i za dijete i mamu
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!