|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bol u ramenu
20.6.2012 0:02:35   
mala pcelica
meni se bol u ramenu pojavila prije neka 3 mjeseca iz čista mira,ujutro kad sam ustala bolilo me rame i mislila sam da sam nezgodno spavala,ali ta bol ne prolazi nikako čak ni uz tablete protiv bolova...u medjuvremenu sam bila prehladjena i pila sam Klavocin (klavax) antibiotike i dok sam njih pila bol je nestala,čim sam prestala bol se vratila...zna li neko sta bi to moglo biti,stvarno sam zbunjena user posted image
toliko me mrzi da se narucujem kod ortopeda opet,jer moram dugo čekati na red,pa ce me on slati da slikam ,pa opet kod njega,pa onda kod fizijatra pa još sto čudesa,dok dobijem dijagnozu proći će godina dana user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bol u ramenu
20.6.2012 8:13:54   
modesty blaise
pčelice ja od kada sam rodila S svako tolko dobijam neke nove boloveuser posted image .....
ramena i leđa su već pod normalno... uf! satro me skroz user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
20.6.2012 9:28:56   
mala pcelica
ma i meni je kičma osla totalno,ali ti bolovi su mi vec pod normalno,a ovo rame ne prestaje ,ne mogu da ocjenim dal me boli zglob ili mišić,a i jutros kad sam ustala osjetim neku slabost u toj ruci user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 3
20.6.2012 9:40:10   
danery
aaaaaaaaajmeeee,pa ima li nešto na tebi da te NE boli user posted image user posted image
šalim se....svašta user posted image ne znam što bi ti to bilo....mene nekad zna ruka onak boliti,kao slabost kako si napisala,ako nezgodno legnem,tj.spavam na njoj duže vrijeme....
a nemaš trnce?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 4
20.6.2012 9:51:53   
mala pcelica
nemam trnce samo ta bol pri pokretu ruke tj. ziganje i slabost u ruci
dobro ti kazes nema toga sto mene ne boli user posted image user posted image
moracu danas do dr,to mi je desna ruka,a ja sam desnjak nju njavise koristim user posted image kad me vidi na vratima ambulante ima da joj mrak padne na oči ,uvijek ista ekipa ja i 5 baba i 1 djed user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 5
20.6.2012 17:01:26   
ucitelj
necu se mejseat u temu samo cu reci mene sam jezik ne boli sve drugo je deformirano nezz koji mi je ko sara baba sa jutri treba mi sat vrimena da se ustanem i rikopcamuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 6
20.6.2012 19:15:30   
mamacita
A, cuj, na zalost i meni ce trebati barem rengenska snimka tvog ramena da bih uopce znala odakle poceti sa dijagnozom.user posted image Ne znam zasto mislis da ce ti iti jedna zena odavde moci dati dijagnozu bez da odes kod dr.?

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 7
20.6.2012 21:43:51   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mamacita

A, cuj, na zalost i meni ce trebati barem rengenska snimka tvog ramena da bih uopce znala odakle poceti sa dijagnozom.user posted image Ne znam zasto mislis da ce ti iti jedna zena odavde moci dati dijagnozu bez da odes kod dr.?

ma znam da neće dati dijagnozu user posted image nego mene zbunjuje kako mi je antibiotik pomogao,a raznorazne tablete protiv bolova nisu user posted image pa reko ko velim mozda je neko imao slično iskustvo user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 8
26.6.2012 22:59:19   
mala pcelica
bila danas kod doktorice (jadna vjerovatno me sanja noću user posted image ) ona misli da se skuplja kalcij u mišić i da to uzrokuje bol user posted image dala mi je uputnicu za rengen tamo bi se trebao viditi taj "kamičak" ako je to u pitanju....
već mi je muka od doktora,a i njima od mene user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!