|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Whatsapp: +447712128383 - Telegram: @declanmo...
18.1.2025 22:53:45   
ukconnect
Whatsapp: +447712128383 - Telegram: @declanmoore1 Dobijte svoju MOT, punu UK i irsku licencu online

Trebate tehnički pregled, trebate punu dozvolu? Trebate DCQ? Zabranjen s ceste? Kazneni bodovi?

Što možemo učiniti za vas?

=MOT za sve klase vozila√
=UK I Irska puna licenca za sve kategorije√
=Teorija položila certifikat?√
=Praktično položen certifikat?√
=PCO i PHV dozvola?√
=CSCS, CPCS, SOLAS/CISRS kartice?√

ZABRANE i uklanjanje KAZNENIH BODOVA?√
Nadogradnje kategorije?√
Pretvorba iz strane u punu UK ili Irsku dozvolu?√
Obnavljate svoju dozvolu?√

Kada platite punu dozvolu, mi se bavimo svime, od teorije preko liječničkih pregleda, šetnje, vožnje kroz testove, itd. Sve što zahtijevamo je da znate voziti kategoriju vozila koju plaćate i poznajete sigurnosne znakove na cesti.

Svi tehnički pregledi i licence koje proizvodimo te usluge koje nudimo u potpunosti su registrirani u bazi podataka sustava; znači ako vas ikada zaustave i provjere vozačku dozvolu ili trebate dozvolu za bilo što poput osiguranja, nemate razloga za brigu.

Dm na wa.me/+447712128383
Ili telegramom @declanmoore1
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!